Jump to content
Ménemszól.hu

HANGFOGLALÁS ÉS SMART SHOW!


A/D

Recommended Posts

2013. októberében a Hit Space Hangszerüzlet két kiállításon fog részt venni nagyjából egy időben:


  • HANFOGLALÁS a SYMA csarnokban az “A” épület A12-es stand október 4-6-ig (péntek-szombat: 10-19h-ig, vasárnap 10-18h-ig).
     

  • SMARTSHOW a Millenáris Park “B” csarnokban október 4-5-ig (péntek-szombat 9-18h). 024. Kis Rókus u. 16-20.

A két kiállítás mellett at HIT SPACE üzlete is nyitva lesz a kiállítás ideje alatt 10-20h között.


Az egyes helyszínek tematikája nagymértékben eltér.


HANGFOGLALÁS


A kiállítás a SYMA Csarnokban lesz a szokott helyen, a cég a csendes “A” csarnokban, az A12-es standon fogk kiállítani. A látogatóink megismerkedhetnek páratlan moduláris rendszereinkkel és egyéb szintetizátorainkkal. A helyszínen megtekinthető lesz az UA Apollo hangkártyája és a Wunder CM67 stúdiómikrofonja is. A kiállításra a belépés ingyenes.


HIT SPACE HANGSZERÜZLET


A kiállítás ideje alatt nyitva tartjuk Péterfy Sándor 9. szám alatt található üzletünket is 10-19h között, a teljes kínálat kizárólag itt lesz megtekinthető (egyet kivéve: moduláris rendszerek csak a Hangfoglaláson lesznek). Tekintettel arra, hogy az elmúlt évben valóban többszörösére nőtt a forgalmazott és kipróbálható szintetizátorok és berendezések száma, kivtelezhetetlenné vált a kiállításon való megfelelő színvonalú prezentációjuk, ezért ezeket csak az üzletben lehet kipróbálni.

  • Az érdeklődőket frissítőkkel, pizzával várjuk az üzletben
     

  • A kiállítás és az üzlet között rendszeres járatot üzemeltetünk, saját autónkkal lehet eljutni a Péterfy Sándor utcába a Syma csarnokból (kb. 1 km)

A kiállítás újdonságai az üzletben:

SMARTSHOW


A Millenáris Park “B” csarnokban október 4-5-ig (péntek-szombat) 9-18h között várjuk a mobil eszközök kedvelőit: itt leginkább olyan eszközökre koncentrálunk, melyek iOS (iPhone-iPad) zenéléshez kapcsolódnak: mobil szoftervszintetizátorokat, kontrollereket, hangkártyákat és mikrofonokat láthatnak igen nagy számban. A kiállításra 1500 forint a belépő felnőtteknek, 1000 forint diákoknak és nyugdíjasoknak.

 

 

post-1-0-53980600-1380641793_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...