Guest loszmenem Létrehozva October 9, 2013 Share Létrehozva October 9, 2013 Olvastam, hogy A Gibson-é lett a Sonar így utánanéztem és számomra érdekes dolgok derültek ki. Persze csak nekem volt új. Történetesen nem csak a Cakewalk-ot vette meg hanem az Onkyo-t, TEAC-et, TASCAM-ot, KRK-t, Stanton-t, Cerwin Vega-t. Na jó pontosítsunk. Az Tascam a TEAC tulajdona volt és csak egyharmad rész a Gibson-é így inkább betársult mint felvásárolta. Kérdés, hogy azok miért adták el, ennek meg miért kellett. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Burucs Válaszolta October 12, 2013 Share Válaszolta October 12, 2013 Akkor fokozódik a helyzet... Most a KRK-t láttam a Computer Music magazinban. Az egyik oldalon lévő legújabb ROKIT széria alatt oldal alján kis betűkkel volt írva, hogy jelenleg a Gibson Guitars-hoz tartozik. Soha nem gondoltam volna! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest loszmenem Válaszolta October 12, 2013 Share Válaszolta October 12, 2013 Akkor fokozódik a helyzet... Amennyiben? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Burucs Válaszolta October 12, 2013 Share Válaszolta October 12, 2013 Amennyiben? A nyitóüzenetedre reagáltam. Semmi több. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest loszmenem Válaszolta October 12, 2013 Share Válaszolta October 12, 2013 Benne volt a KRK is a listában. Lehet, hogy én értettem félre de a fokozás az valami pluszt jelent. Ezért kérdeztem, hogy mi volt ami fokozódott. Már túl is van tárgyalva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tetsuo Válaszolta October 13, 2013 Share Válaszolta October 13, 2013 A kapitalizmusba mélyen, bele van kódolva a diktatórikus céguralom, ami monopóliuomokon és trösztökön keresztül valósul meg, "újbeszél" (pc) nyelven persze. Jelenleg az effelé haladó folyamatok része az állandó felvásárlás, céges bekebelezés. Szóval, nincs min csodálkozni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest loszmenem Válaszolta October 13, 2013 Share Válaszolta October 13, 2013 Ezzel tisztában vagyok, de egy TEAC miért akar osztozni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeMarco Válaszolta October 13, 2013 Share Válaszolta October 13, 2013 Vannak azért nagy összefonódások máshol is. Pl a Korgot pár évig a Yamaha támogatta mankókkal! "In 1989, Korg recruited the design team from Sequential Circuits just as they were relieved of their duties by then-Sequential owner Yamaha. Yamaha Corporation has always been a major partner of Korg, supplying them with circuitry and mechanical parts. In 1987, shortly before the release of the M1 Music Workstation, Yamaha acquired a controlling interest in Korg's stock. The takeover of the company was amicable, with Katoh drawing up the terms, and the two companies continued to independently develop their product lines and compete in the marketplace. After the following 5 very successful years, Katoh had enough money to rebuy most of the Yamaha share back in 1993." http://en.wikipedia.org/wiki/Korg Az meg már meg se lepjen senkit, hogy általában a zöldhasúakat fialó szálak bizonyos zs. mágnás családok kezébe futnak össze nem mellesleg! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tetsuo Válaszolta October 13, 2013 Share Válaszolta October 13, 2013 Vannak azért nagy összefonódások máshol is. Pl a Korgot pár évig a Yamaha támogatta mankókkal! ... Az meg már meg se lepjen senkit, hogy általában a zöldhasúakat fialó szálak bizonyos zs. mágnás családok kezébe futnak össze nem mellesleg! Na igen, de a japánoknál ez a zaibacu kapcsolatból ered, ami inkább nemzeti érzelmu, így pont ellentétes a nyugati társadalom liberális áramlataival. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.