wendelmar Létrehozva October 12, 2013 Share Létrehozva October 12, 2013 "ötleteket várok" Igazából költeni nem szeretnék rá sokat, ezért is tettem fel, hátha tud valaki egy kompresszor-t. 1176-ot néztem de nekem az sok alkatrészt tartalmaz a céljaimhoz képest. Bár ha jó a tudása az is jöhet. Minden esetre lábdobot is szeretnék torzítani vele(nem félreírás) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest loszmenem Válaszolta October 12, 2013 Share Válaszolta October 12, 2013 Einhell vagy Black & Decker. Ezek a legolcsóbbak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wendelmar Válaszolta October 12, 2013 Szerző Share Válaszolta October 12, 2013 Einhell vagy Black & Decker. Ezek a legolcsóbbak. Köszönjük, festos az jobb szerintem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Burucs Válaszolta October 13, 2013 Share Válaszolta October 13, 2013 És mondjuk 500-as szériából klónozni valamelyiket?http://www.hitspace.hu/studio-berendezes/outboard?outboard_format=403 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tetsuo Válaszolta October 13, 2013 Share Válaszolta October 13, 2013 http://www.hitspace.hu/studio-berendezes/outboard/xqp-545-optical-disrupter.html Szerintem ez az, ami kell neked. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rootkiller Válaszolta August 17, 2015 Share Válaszolta August 17, 2015 Nézegettem a DIY 1176LN témát. Van komplett leírás, hogy állj neki, alkatrész lista árak, honnan, mire kell figyelni, pcb drawing. Valakinek 562€-ra jött ki, viszont nem néztem hogy mikor. Gondolkozom egyébként hogy kéne valamit építeni, nekem a Midas nagy fétisem, egy XL42-t szívesen csinálnék akár egy csatornával automute funkció nélkül, de az jóval nagyobb kihívás mint mondjuk egy előre megfejtett 1176. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kérdés
wendelmar
"ötleteket várok"
Igazából költeni nem szeretnék rá sokat, ezért is tettem fel, hátha tud valaki egy kompresszor-t.
1176-ot néztem de nekem az sok alkatrészt tartalmaz a céljaimhoz képest. Bár ha jó a tudása az is jöhet.
Minden esetre lábdobot is szeretnék torzítani vele(nem félreírás)
válasz erre a kérdésre
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.