A/D Létrehozva October 18, 2013 Share Létrehozva October 18, 2013 A mai napon az AMS-Neve bejelentette a Genesys Black középformátumú konzolát. A pultban 8 db komoly mikrofon előfokok, digitális vezérlés, változatos összekapcsolási lehetőséget találunk. A keveréshez 16 sáv, 8 csatorna 4 sávos analóg EQ és VCA dinamika processzor áll rendelkezésre. A/D-D/A konverzió MADI-n keresztül, AES és firewire támogatás nyújt, Pro Tools, Nuendo távevezérlési lehetőség integrálva. A középső monitor érintőképernyős. 8 busz csoport, 8 aux, 2 főkimenet, 4 effekt visszatérő a további audio paraméterek. Pontos mérőmüszerek segítik a hangmérnök boldogulását, 5.1-es monitorozás, 2 cue mix, talkback funkciók támogatottak, a tápegysége beépített. További információk a gyártó oldalán. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tetsuo Válaszolta October 18, 2013 Share Válaszolta October 18, 2013 16 sáv, 8 csatorna... ezt hogyan is kell érteni? 16 (sztero) sáv a keveréshez, de csak 8 bemeneti/kimeneti csatorna amin van pl. elofok, vagy hogy? :SKb. milyen árban van ez a kategória ill. ez pontosan melyik kategória is? A kompromisszummentes Neve? Na jó, lenne még egy csomo kérdésem, de mikor lesz kb. full teszt róla? Link to comment Share on other sites More sharing options...
idioty Válaszolta October 20, 2013 Share Válaszolta October 20, 2013 Utána néztem, nekem sem egyértelmű, a gyártó honlapján nem találtam semmi infót róla. 8 mic/line bemenete van, és valószínű összesen 16 sávot lehet felvenni. Bár valószínű ebben tévedek Link to comment Share on other sites More sharing options...
deneverstudio Válaszolta October 20, 2013 Share Válaszolta October 20, 2013 Szerintem 24-et kever. Ez engem is érdekelne, hogy mennyire van elérhető árban. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deneverstudio Válaszolta October 20, 2013 Share Válaszolta October 20, 2013 Ja nem, csak 16, a másik 8 poti busz lesz. Az kevés. Valami 32 sávos analóg megfejtés kellene. Akkor inkább gyúrunk még egy Neve 8816-ra. Amúgy nagyon szép, meg biztosan tök jó. Link to comment Share on other sites More sharing options...
idioty Válaszolta October 21, 2013 Share Válaszolta October 21, 2013 Ez a 16 sáv még a home kategóriában is irtózatosan kevés. Élő keverésre meg túl nagy a pult (kevés mikrofon bemenettel). Nem értem ez mire lesz jó. Ha csak nem 1 millió alatt lesz az ára, amit szinte kétlek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oscar Válaszolta October 21, 2013 Share Válaszolta October 21, 2013 ... nem hagytál le egy nullát? Link to comment Share on other sites More sharing options...
syngular Válaszolta October 21, 2013 Share Válaszolta October 21, 2013 Sztem gyönyörű. Ha már ilyen pult lenne, akkor beraknék mőgé (nem közvetlen) egy 50colos tévét monitornak, ha rá lehet kötni, a sajátja helyett. Ha nem dönthető még jobban függőleges irányban a monitorja, akkor nem tűnik kényelmesnek. Ha hátradől az ember a széken, akkor nagyon lapos szögben van, ha meg rákönyököl a pultra, akkor meg 40centiről süti ki a szemét, legalábbis képek alapján így gondolom, de lehet élőben egyértelműen lejönne, hogy így okés, ahogy van Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fecka Válaszolta October 22, 2013 Share Válaszolta October 22, 2013 Ha ő 2.5 millió akkor a fent látható számomra is érthetelen pult szerintem 25 milla felett van. A 8 busz 8 pre az a képen is látszik de a középen található faderek most analog vagy DAW vezérlő ez számomra is kérdéses. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fecka Válaszolta October 22, 2013 Share Válaszolta October 22, 2013 A link: http://www.hitspace.hu/rupert-neve-designs-5060-centerpiece.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
idioty Válaszolta October 23, 2013 Share Válaszolta October 23, 2013 Tényleg érdekes, de akkor sem értem, hogy ki veszi meg ezeket. Ha lenne sokmilla felesleges pénzem, akkor sem biztos, hogy vennék ilyeneket. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JánosHorváth Válaszolta October 24, 2013 Share Válaszolta October 24, 2013 Tényleg érdekes, de akkor sem értem, hogy ki veszi meg ezeket. Ha lenne sokmilla felesleges pénzem, akkor sem biztos, hogy vennék ilyeneket. Komolyzenével, jazzel, utómunkával, rádió-tv adással foglalkozó stúdiók, ahol fontos a minőség. Egyébként kizártnak tartom, hogy majd ne kínálnának hozzá opcionális bővítőket. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.