Jump to content
Ménemszól.hu

135th AES: AMS-Neve Genesys Black


A/D

Recommended Posts

A mai napon az AMS-Neve bejelentette a Genesys Black középformátumú konzolát.

 

A pultban 8 db komoly mikrofon előfokok, digitális vezérlés, változatos összekapcsolási lehetőséget találunk. A keveréshez 16 sáv, 8 csatorna 4 sávos analóg EQ és VCA dinamika processzor áll rendelkezésre.  A/D-D/A konverzió MADI-n keresztül, AES és firewire támogatás nyújt, Pro Tools, Nuendo távevezérlési lehetőség integrálva.

 

A középső monitor érintőképernyős. 8 busz csoport, 8 aux, 2 főkimenet, 4 effekt visszatérő a további audio paraméterek. Pontos mérőmüszerek segítik a hangmérnök boldogulását, 5.1-es monitorozás, 2 cue mix, talkback funkciók támogatottak, a tápegysége beépített.

 

További információk a gyártó oldalán.

post-1-0-05068900-1382103829_thumb.jpg

post-1-0-50045700-1382103830.jpg

Link to comment
Share on other sites

16 sáv, 8 csatorna... ezt hogyan is kell érteni? 16 (sztero) sáv a keveréshez, de csak 8 bemeneti/kimeneti csatorna amin van pl. elofok, vagy hogy? :S

Kb. milyen árban van ez a kategória ill. ez pontosan melyik kategória is? :) A kompromisszummentes Neve? Na jó, lenne még egy csomo kérdésem, de mikor lesz kb. full teszt róla?

Link to comment
Share on other sites

Sztem gyönyörű. Ha már ilyen pult lenne, akkor beraknék mőgé (nem közvetlen) egy 50colos tévét monitornak, ha rá lehet kötni, a sajátja helyett.

Ha nem dönthető még jobban függőleges irányban a monitorja, akkor nem tűnik kényelmesnek. Ha hátradől az ember a széken, akkor nagyon lapos szögben van, ha meg rákönyököl a pultra, akkor meg 40centiről süti ki a szemét, legalábbis képek alapján így gondolom, de lehet élőben egyértelműen lejönne, hogy így okés, ahogy van :)

Link to comment
Share on other sites

Tényleg érdekes, de akkor sem értem, hogy ki veszi meg ezeket. Ha lenne sokmilla felesleges pénzem, akkor sem biztos, hogy vennék ilyeneket.

Komolyzenével, jazzel, utómunkával, rádió-tv adással foglalkozó stúdiók, ahol fontos a minőség. Egyébként kizártnak tartom, hogy majd ne kínálnának hozzá opcionális bővítőket.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...