Jump to content
Ménemszól.hu
  • 0

SoundQuest Midiquest 10 avagy más Editor/librarian?


zeninjam

Kérdés

Üdv mindenkinek!
Egy ideje már, hogy keresek egy olyan programot, amivel a szintetizátoraim hangjait szerkeszteni, és rendszerezni/archiválni tudom. Nem nagyon találtam olyan, jelen pillanatban, is támogatott szoftvert, ami erre képes. Lehet, hogy csak rossz helyen kerestem? Tudom, hogy van midi dump, tudom, hogy a legtöbb szintit lehet a saját felületén programozni (na de egy Yamaha TX-et? :D), de nekem mégis szimpatikusabb lenne egy szoftveres megoldás (ha másért nem is, de az archiválás miatt).
A Soundquest címben említett programja tökéletes lenne számomra, de nem úgy tűnik mintha élne a cég... mindenesetre írtam nekik, hátha.
Valakinek van valami tippje más szoftverre? Köszönet!

Link to comment
Share on other sites

válasz erre a kérdésre

Recommended Posts

Köszönöm! Csak két fontos infót felejtettem el közölni, a, OS X-re kéne a szoftver b, legfőképp egy Waldorf Micro Q-hoz, de nem bánnám ha a kis TX-81Z-hez lenne egy átláthatóbb felület, mert amúgy szeretem a hangját. Ezért keresek univerzális megoldást, de ha valakinek a MQ-hoz van OS X-en működő megoldása, már attól boldog lennék. Eddig sajnos ilyet nem találtam, pedig nem csak freeware érdekelne...

Link to comment
Share on other sites

...és voilá, a megoldás: http://soundtower.com/

A  Waldorf microQ/Q editoruk remekül működik, átlátható, minden paramétert lefed. Más gyártókat is "kiszolgálnak", igaz, sokkal kevesebb cég sokkal kevesebb termékét mint a SoundQest, de ők legalább válaszolnak a levelekre, updatelnek, él a weboldal, stb.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...