Đani Kuna Létrehozva October 26, 2013 Share Létrehozva October 26, 2013 Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne ,hogy egy Yamaha Audiogram 3 és egy Audio Technika AT2020 jó párosítás lenne e?Ha valakinek van tapasztalata vagy ért hozzá kérem írjon köszönöm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wheel Válaszolta October 26, 2013 Share Válaszolta October 26, 2013 Egy kategória, ha erre vonatkozik a kérdésed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Đani Kuna Válaszolta October 26, 2013 Szerző Share Válaszolta October 26, 2013 Először is köszönöm a választ de arra gondoltam h írtak különböző fórumokba olyat h van akinek fantomtápos interface-e volt és késéssel halkan vette fel csak a hangot és akármit állított rajta halk volt és nem nagyon találtam erről a 2 eszközről olyan véleményt h mennek e egymáshoz .Elnézést a furcsa fogalmazásért de nem vagyok benne még túl jártas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wheel Válaszolta October 27, 2013 Share Válaszolta October 27, 2013 A kondi mikrofonokhoz kell tápfeszültség. A gagyiknál elemmel, a többinél fantom táppal oldják meg. Az Audiogram mikrofon bemenete tud fantom tápot biztosítani az AT2020-nak, tehát működőképes konfiguráció. Az a kérdés, hogy milyen számítógéped van, mert MAC alatt nem megy ez a hangkártya. A támogatott operációs rendszerek: Windows Vista / Windows XP Professional / XP Home Edition. Nem hiszem, hogy a jelszinttel probléma lenne, mert az szabványos. Ha biztosra akrasz menni, akkor vegyél valami népszerűbb hangkártyát. Ezen az oldalon sokat olvashatsz róluk. A legbiztosabb megoldás az Apogee termékei között található, viszont csak Mac-al használhatók. Elég nagy a választék: http://www.hitspace.hu/szamitogepes-zenekeszites/hangkartya/where/p/3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquarius Válaszolta October 27, 2013 Share Válaszolta October 27, 2013 Wheel: "Nem tudom milyen rendszered van, de ajánlok egy csak Mac-es qrva drága kártyát a 20 ezres helyett..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquarius Válaszolta October 27, 2013 Share Válaszolta October 27, 2013 Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne ,hogy egy Yamaha Audiogram 3 és egy Audio Technika AT2020 jó párosítás lenne e?Ha valakinek van tapasztalata vagy ért hozzá kérem írjon köszönöm. Ha hangkártyára picivel többet tudsz szánni, akkor itt a Focusrite Scarlett 2i2 sok jó kommentet kapott, talán próbálkozz azzal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wheel Válaszolta October 27, 2013 Share Válaszolta October 27, 2013 Wheel: "Nem tudom milyen rendszered van, de ajánlok egy csak Mac-es qrva drága kártyát a 20 ezres helyett..." Nézd meg jobban, mit linkeltem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquarius Válaszolta October 27, 2013 Share Válaszolta October 27, 2013 Nézd meg jobban, mit linkeltem! A 3. oldalt, 80-tól felfelé... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wheel Válaszolta October 27, 2013 Share Válaszolta October 27, 2013 A 3. oldalt, 80-tól felfelé... Sajnos nem lehet lapozni a weboldalon:-( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquarius Válaszolta October 27, 2013 Share Válaszolta October 27, 2013 Sajnos nem lehet lapozni a weboldalon:-( De lehet. De érted... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Đani Kuna Válaszolta October 27, 2013 Szerző Share Válaszolta October 27, 2013 Köszönöm a válaszokat mivel windows alatt fut a gép sztem maradok az audiogramnál .Sajnos nem tudok sokat rá szánni . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kérdés
Đani Kuna
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne ,hogy egy Yamaha Audiogram 3 és egy Audio Technika AT2020 jó párosítás lenne e?Ha valakinek van tapasztalata vagy ért hozzá kérem írjon köszönöm.
válasz erre a kérdésre
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.