Jump to content

A világ leggyorsabb gitárosa

A/D

Recommended Posts

Válaszolta

:D Átélés az van !! De, ha valaki lelassítaná, kiderülne, hogy van-e benne értelmes hangsor, vagy csak "kormozás" az egész.
Mindenesetre látványilag nagyon jó, mosolyt csal az ember arcára :D

Válaszolta

Az első komolytalan. A masodik fülre kamufelvétel. A videó jól meg van csinálva, de gyanítom, hogy trükk.

Valamiért a dongót nyomatják most a gitárkamufelvételeken. Ez az új őrület.

Nem mintha a zenében a másodpercenként kiszenvedett hangoknak lenne értéke:-)

Válaszolta

Nem trükk, de úgy tűnik, hogy nem élőben játssza. Bár youtuberól ezt nehéz eldönteni.

Az ilyen home videóknál általában nincs olyan pontos együttfutás a kép és a hang között,

hogy bármiről is egyértelműen meg lehessen ezt állapítani.

Válaszolta

Hallgassátok csak a zenét, kép nélkül. Egyből beugrik, hogy kamu:-). A kép a trükk, mint a bűvész mutatványoknál. Eltereli a figyelmet a lényegről. 

El lehet játszani ilyen tempóban, valószínűleg gitáron is, de aki csinál virtuóz dolgokat, tudja annak az elkerülhetetlen fogásait. Itt látszólag lendület nélkül, mint egy motoros pengetővel ledarált szólam lenne. Erre ember nem képes. 

Válaszolta

Eddig csak az elejét néztem, nem láttam, hogy begyorsítja utána.

A 220-ast simán el lehet még játszani, ha valaki profi a hangszerén.

A többi nyilván trükk, bár pici darabokban azt is meg lehet talán oldani.

Másodpercenként 20-30 hang körül van az emberi határ,  technikától függően.

Ha nem ilyen fos mp3 lenne, akkor lehetne hallani, hogy melyik van gyorsítva.

Így most nem tudom, hogy az mp3-től szar a magas hangoknál, vagy a timescratch-től.

Válaszolta

Ez már értelmesebb. :)

Viszont ez a belinkelés nem sikerült valami jól, megpróbálom én is:

Kár, hogy megy alatta valami Gm muted gitár hang is... ,de ezt leszámítva ez brutalitás!

Válaszolta

Az első komolytalan. A masodik fülre kamufelvétel. A videó jól meg van csinálva, de gyanítom, hogy trükk.

Valamiért a dongót nyomatják most a gitárkamufelvételeken. Ez az új őrület.

Nem mintha a zenében a másodpercenként kiszenvedett hangoknak lenne értéke:-)

Az első az valószínűleg a másodiknak a kifigurázása.

Válaszolta

A Dongóról jut eszembe: talán szegény Bencsik Samu játszotta fel először lemezre 82 körül, mint bravúrdarabot. Igaz nem 325-ös bpm-el, de jól....

Válaszolta

Nekem meg az jut eszembe, hogy a zene nem verseny, ahol sebesség rekodokat kellene döntögetni. 

Virtuóz játékról pedig csak akkor beszélhetünk, ha a gyorsaság nem megy a kifejezés rovására. 

A fenti video viszont átverés.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...