Andrew Charles Uzonyi Létrehozva November 19, 2013 Share Létrehozva November 19, 2013 Sziasztok! A Logic Pro X 10.0.4-ben hol lehet megtalálni az "Audio File Editor"-t? A 10.0.0-ban még meg volt, de ebben a verzióban egyáltalán nem tudom megtalálni! PLS HELP Az első képen a 10.0.0 van, a másodikon a 10.0.4…. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaca Válaszolta November 19, 2013 Share Válaszolta November 19, 2013 Hi! A preferences / Advanced tools -nál be van pipálva minden? Akkor szoktak eltünni funkciók, menüpontok ha itt nem pipálod be. Elvileg ez a kezdőket próbálná segíteni hogy ne legyen hirtelen annyi lehetőség Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wheel Válaszolta November 19, 2013 Share Válaszolta November 19, 2013 Szia! Menüben: window/Apen Audio File Editor kiválasztásával. Előtte track-et ki kell jelölni, amit szerkeszteni akarsz. Billentyű parancs mac-en: alma+6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrew Charles Uzonyi Válaszolta November 19, 2013 Szerző Share Válaszolta November 19, 2013 Csak nekem nincsen semmi a cmd+6 billentyűzetre kiosztva, meg ott sem találom, ahol mondtad, ez most hogy lehet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrew Charles Uzonyi Válaszolta November 19, 2013 Szerző Share Válaszolta November 19, 2013 Köszönöm a választ! Ezzel sokat segítettél Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaca Válaszolta November 19, 2013 Share Válaszolta November 19, 2013 Oks, szívesen! Szívtam vele én is, logic9 után keresgettem a menüket, funkciókat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kérdés
Andrew Charles Uzonyi
Sziasztok! A Logic Pro X 10.0.4-ben hol lehet megtalálni az "Audio File Editor"-t? A 10.0.0-ban még meg volt, de ebben a verzióban egyáltalán nem tudom megtalálni! PLS HELP
Az első képen a 10.0.0 van, a másodikon a 10.0.4….
válasz erre a kérdésre
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.