wendelmar Létrehozva November 19, 2013 Share Létrehozva November 19, 2013 Nem kommentálnám, windows alatt is elő jött nekem ez a probléma többször is. Tegyük félre, hogy most én miről használom, koncentráljunk a problémára. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtones Válaszolta November 25, 2013 Share Válaszolta November 25, 2013 Nos, nem bemondásra mondtam. Attól, hogy wine-n használom és nem windowson, még nem biztos hogy warezolt. Amúgy ez egy bug benne, kiléptem és újra beléptem, működött. A kép bal felső sarkában simán látszik a "UNION" felirat, ami egy ismert warez verzió esetén, a Team UNION crackelésében jelenik meg. Így bukott le a crackelt Sylenth-el Avicii a Future Music videóban, és Steve Aoki is, és még sokan mások. A jelen esetben UNION-ként megjelent felirat a tulajdonos nevét jelenti, vagyis akinek a nevén a Registryben/bármi másban szerepel a program. Persze védekezhetnél azzal, hogy az egy file kiterjesztés, csak nem állja meg a helyét. Ugyanis, akkor a program kiírja a kiterjesztést is. Nekem jogtiszta az FL-em, már több, mint 10 éve. Nem lebuktatni akartalak, de figyelj jobban oda. 2: Nem bug. Hanem újraindításnál mindig a default "Line" opcióra ugrik vissza a Snap. T Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jé Ügynök Válaszolta November 26, 2013 Share Válaszolta November 26, 2013 Attól, hogy wine-n használom és nem windowson, még nem biztos hogy warezolt. Amúgy ez egy bug benne, kiléptem és újra beléptem, működött. Most komolyan mondod, hogy egy zeneszerkesztőben bugnak gondolod azt, hogy ki lehet kacsolni a snap funkciót? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtones Válaszolta November 25, 2013 Share Válaszolta November 25, 2013 Móka ON: Steve Aoki & Linkin Park http://www.uniquesquared.com/blog/26901/pro-audio/steve-aoki-and-linkin-park-still-cant-afford-sylenth/ Avicii - Tim Bergling: http://www.kvraudio.com/forum/viewtopic.php?t=329964 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tetsuo Válaszolta November 25, 2013 Share Válaszolta November 25, 2013 A "nyilvános bemutatása" , ha nem mondod, senki sem veszi észre!/Mellesleg (vagyis off), ez a warezcsapat milyen g*ci már! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquarius Válaszolta November 25, 2013 Share Válaszolta November 25, 2013 Bocs. Hol lehet új topicot létrehozni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xbitz Válaszolta November 25, 2013 Share Válaszolta November 25, 2013 Nem lehet átírni amúgy? Okés odafigyelek. megveszed ... vagy fotózás előtt egy új projekt indítás akkor üres ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtones Válaszolta November 25, 2013 Share Válaszolta November 25, 2013 Érdekes.Véleményem, hogy ha egy profi ember warezt használ, akkor járjanak el vele a legszigorúbban, viszont ha egy amator teszi ugyanezt, az nem elítelendo, pláne, ha egy szegényebb kornyezetben élorol van szó. (Nem olyanról, ahol pl. a célkozonség él, lásd nyugati államok.)Szubjektíve.A "sztárok" lebukásának van komoly társadalmi párhuzama, amire most nem térnék ki. A lényeg, hogy nagyon gáz. Nem ítélek én el senkit, és semmit, mert én is ebből a helyzetből indultam évekkel ezelőtt. De egy profi fórumon kivédhető bakit igenis az emberek tanuljanak meg kivédeni. Profi felhasználók szóhasználatával (arra való törekvéssel) nyomul a kolléga ezer témában, akkor a minimum lenne, hogy a DAW-ját is ismerje legalább annyira, hogy hol látszik rajta, hogy másolt, vagy nem. Simán kivédhető a baki. Sem pénz, sem más olyan dolog nem szükséges hozzá, ami nehézzé tenné. Másrészt: úgy gondolom, hogy sehol sem esik a "nem elítélendő" kategóriába a warez (ismétlem, én is abból indultam), nem is volt ez a mérce (itt biztosan nem) sehol, de kerülni kéne ennek a nyilvános bemutatását. T Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tetsuo Válaszolta November 25, 2013 Share Válaszolta November 25, 2013 Nos, nem bemondásra mondtam. A kép bal felső sarkában simán látszik a "UNION" felirat, ami egy ismert warez verzió esetén, a Team UNION crackelésében jelenik meg. Így bukott le a crackelt Sylenth-el Avicii a Future Music videóban, és Steve Aoki is, és még sokan mások. A jelen esetben UNION-ként megjelent felirat a tulajdonos nevét jelenti, vagyis akinek a nevén a Registryben/bármi másban szerepel a program.Persze védekezhetnél azzal, hogy az egy file kiterjesztés, csak nem állja meg a helyét. Ugyanis, akkor a program kiírja a kiterjesztést is. Nekem jogtiszta az FL-em, már több, mint 10 éve. Nem lebuktatni akartalak, de figyelj jobban oda. 2: Nem bug. Hanem újraindításnál mindig a default "Line" opcióra ugrik vissza a Snap. TÉrdekes.Véleményem, hogy ha egy profi ember warezt használ, akkor járjanak el vele a legszigorúbban, viszont ha egy amator teszi ugyanezt, az nem elítelendo, pláne, ha egy szegényebb kornyezetben élorol van szó. (Nem olyanról, ahol pl. a célkozonség él, lásd nyugati államok.)Szubjektíve.A "sztárok" lebukásának van komoly társadalmi párhuzama, amire most nem térnék ki. A lényeg, hogy nagyon gáz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wendelmar Válaszolta November 25, 2013 Szerző Share Válaszolta November 25, 2013 Nos, nem bemondásra mondtam. A kép bal felső sarkában simán látszik a "UNION" felirat, ami egy ismert warez verzió esetén, a Team UNION crackelésében jelenik meg. Így bukott le a crackelt Sylenth-el Avicii a Future Music videóban, és Steve Aoki is, és még sokan mások. A jelen esetben UNION-ként megjelent felirat a tulajdonos nevét jelenti, vagyis akinek a nevén a Registryben/bármi másban szerepel a program. Persze védekezhetnél azzal, hogy az egy file kiterjesztés, csak nem állja meg a helyét. Ugyanis, akkor a program kiírja a kiterjesztést is. Nekem jogtiszta az FL-em, már több, mint 10 éve. Nem lebuktatni akartalak, de figyelj jobban oda. 2: Nem bug. Hanem újraindításnál mindig a default "Line" opcióra ugrik vissza a Snap. T Nem lehet átírni amúgy? Okés odafigyelek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wendelmar Válaszolta November 25, 2013 Szerző Share Válaszolta November 25, 2013 Ez egyébként egy totál alap dolog. Ez nem probléma, hanem feature. Plusz: nem egészen bölcs dolog warezolt FL-t reklámozni... Attól, hogy wine-n használom és nem windowson, még nem biztos hogy warezolt. Amúgy ez egy bug benne, kiléptem és újra beléptem, működött. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtones Válaszolta November 24, 2013 Share Válaszolta November 24, 2013 Ez egyébként egy totál alap dolog. Ez nem probléma, hanem feature. Plusz: nem egészen bölcs dolog warezolt FL-t reklámozni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fulton Válaszolta November 20, 2013 Share Válaszolta November 20, 2013 "None"-ra van állítva a snap, vagy kisebb léptékre van állítva, nem line, vagy cell-re. Nos ezért engedi a kettő közzép is tenni, Tedd Cell-re. Akkor nem fogja. Illetve a playlist ablakra nagyits rá.. ás úgy rakosgasd le a lopokat. "PageUp" gomb. Megjegyzem ezt lopoknál érdemes használni, de pl ének sáv behuzásánál már át kell állítani None-ra, és sokkal jobban helyezheted révén hogy bárhova húzhatod a sávot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jé Ügynök Válaszolta November 20, 2013 Share Válaszolta November 20, 2013 "None"-ra van állítva a snap, vagy kisebb léptékre van állítva, nem line, vagy cell-re. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xbitz Válaszolta November 20, 2013 Share Válaszolta November 20, 2013 hova van állítva a playlist editor saját snap-ja (katty : bal felül második, mágnespatkó ikon)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wendelmar Válaszolta November 20, 2013 Szerző Share Válaszolta November 20, 2013 Mire gondolsz? Hogy kiírja a teljes nevedet a jobb felso sarokban? -nem hanem nem fix a loop letétel hanem kettő közé is enged. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tetsuo Válaszolta November 20, 2013 Share Válaszolta November 20, 2013 Mire gondolsz? Hogy kiírja a teljes nevedet a jobb felso sarokban? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kérdés
wendelmar
Nem kommentálnám, windows alatt is elő jött nekem ez a probléma többször is.
Tegyük félre, hogy most én miről használom, koncentráljunk a problémára.
válasz erre a kérdésre
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.