madhead Létrehozva November 20, 2013 Share Létrehozva November 20, 2013 Mivel a svéd illetőségű Elektron nemsokára új szintetizátort fog bejelenteni, ennek aprópóján néhány népszerű Elektron termék 10% kedvezménnyel vásárolható meg december 6-ig. Elektron Analog Four Elektron Machindrum mkII UW+ Elektron Monomachine SFX60+ mkII Elektron Octatrack DPS-1 Az új eszköz bemutatója november 23-án szombaton, Berlinben lesz a Humboldthain Club-ban. Link to comment Share on other sites More sharing options...
draco draconis Válaszolta November 21, 2013 Share Válaszolta November 21, 2013 Az Analog Four jó darab. Teccik a hangja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fanta Válaszolta November 21, 2013 Share Válaszolta November 21, 2013 Vajon mivel rukkolnak elő? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tetsuo Válaszolta November 21, 2013 Share Válaszolta November 21, 2013 Mivel modulárral nem hiszem, így vmi VA lesz szvsz. Esetleg felújítanak vmit. A dobgépet szétszedig egy analóg és egy szempler részre. Vaaagy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Burucs Válaszolta November 21, 2013 Share Válaszolta November 21, 2013 Monomachine helyett egy Polymachine ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
draco draconis Válaszolta November 23, 2013 Share Válaszolta November 23, 2013 http://www.synthtopia.com/content/2013/11/23/elektron-analog-keys-four-voice-synthesizer/ Hát újabb bőr az Analog Four-ról ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bozobreak Válaszolta November 24, 2013 Share Válaszolta November 24, 2013 Az igazi nagy dobást nem árulták el, csak elhozták egy dobozban, hagy na ebben van az új cucc, de hogy mi az azt még nem tudni. Eléggé fura ... Aminek örvendek, hogy lesz a Analog Four-nak is poly-módja, meg +driveja (ingyen!). Link to comment Share on other sites More sharing options...
draco draconis Válaszolta November 24, 2013 Share Válaszolta November 24, 2013 Mármint az eredeti Analog Fournak lesz poly módja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bozobreak Válaszolta November 24, 2013 Share Válaszolta November 24, 2013 Igen, az eredeti Analog Four is kap egy nagyobb OS frissítést, poly móddal meg +Driveal. Meg ami még izgi az Analog Key meg egy Analog Four összekötve 8 polifón analog szinti, az már egész jó. Link to comment Share on other sites More sharing options...
draco draconis Válaszolta November 25, 2013 Share Válaszolta November 25, 2013 Tiszta DSI (Tetra) koppintás. DSI (Tetra) vs Analog Four nekem az a véleményem hogy mintha vastagabban szólna az Analog Four a demokban, viszont közel sincs olyan szép karaktere mint a DSI cuccoknak. Olyan beazonosíthatatlanul jellegtelen az Analog Four. (Próbáltam kideríteni milyen filter licenc van rajta, de nem sikerült, írni kéne talán nekik?) Nagyon hezitáltam hogy beszerzek egyet, de túl sok felesleges live-os dolog van rajta nekem - amit megfizettetnek velem - és ez a jellegtelenség visszatartott. Nem szeretem általában véve a neutrális hangú szintiket. De ettől függetlenül recommended cucc, mert szépen vastagon szóló analóg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A/D Válaszolta November 25, 2013 Share Válaszolta November 25, 2013 A DSI és Elektron közötti különbség nem annyira a hangzás (az is van), mint inkább a workflow és a koncepció. Az Elektron Analog Four olyan dolgokat tud, mint semmi más. Szerintem a széles elterjedését az akadályozta eddig, hogy polifón árban volt, de nem volt polifón. Most viszont az lesz. A Thomann toplistáján az első 10-ben nincs benne Elektron. ( 1-Microbrute 2-M-Audio Venom 3-Prophet 12, 4-Sub Phatty, 5-Bass Station II, 6- Kronos X 88, 7- MicroKorg, 8-MiniNova,9-MS-20 mini-10-SV1 Bundle (????? ) Magyarországon a Nord Stage HA88 és a Nord Lead 4 az első Mennyiség tekintetében most az MS-20 mini fogja átvenni a trónt. Ízlések nagyon különbözőek. Silk például nem szereti a Prophet 12-t, nekem nagyon tetszik. A szeret-nem szeret horizonton túl olyan dolgokat mond a P12-ről, amit én abszolút nem érzek validnak. Ez is belefér az ízlés kérdésbe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
draco draconis Válaszolta December 3, 2013 Share Válaszolta December 3, 2013 Na végülis rendeltem egyet. A4-et Link to comment Share on other sites More sharing options...
bozobreak Válaszolta December 3, 2013 Share Válaszolta December 3, 2013 Akit zavar, hogy nincs külön kimenet hangokként: az alaplapon megvan a kivezetés mind a négy külön sztereó hangnak, és már tesztelik a breakout board-ot hozzá, elvileg tök egyszerű lesz beszerelni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.