Jump to content
Ménemszól.hu

Elektron Analog Keys szintetizátor


A/D

Recommended Posts

Ez nem poly csak

 

hát ez nekem csalódás...

ilyen cucc van húszmillió, oké hogy nem az elektron termékek között... és meg is értem őket hogy azon a piacon is elindulnak....

 

Ez már polifónikus, mint a DSI szintik nagyrésze.

(Elvileg, mert az A4nél is félreérthetően marketingeltek.)

Mások nem csinálnak polit, max parát.

Link to comment
Share on other sites

Az összes Elektron cucc nagyon másképp működik mint bármi. Pl. lépésenként minden , azaz MINDEN paraméter átírható, tehát ritmukus hangszínváltozásokat lehet csinálni extrém szinten. Nem ismerek olyan cuccot, ami ilyenre képes lenne. Másfelől a keyboardban most a 16 lépéses fizikai ui-val kialakított gate sequencer nagyon durva lett. Ne ragadjatok le a hangjánál, mert nem fogjátok érteni a lényegét. Itt a workflow az, ami nagyon más.

 

Link to comment
Share on other sites

Nekem tetszik a gépezet, már csak azért is mert nem rontották el 2oktávval.
A minden billentyűhöz egy led dolog először olyan Yamahás/Casiós oktató keyboardos feelinget hozott elő bennem, de be kell látnom, hogy simán hasznos és kimondottan jó ötletnek találom.

(Nálam amúgy 1500euro a lélektani határ bármilyen hangszerrel kapcsolatban. Addig is ennyi volt, amíg külföldön ennél jóval több volt a havi fizum. Most sajnos ennyi sincs:))

Link to comment
Share on other sites

Ez polifonikus: tud multitimbral, poly és uni modban működni.

A 2.0-ás OS után az A4 is tudja majd ezt. (decemberben várható)

Illetve szoftveresen felodják a 2 gigás memórát az A4-ben is (+Drive) így abban is hasonlóan sok preset és soound set tárolható majd.

Hol olvastad ezt a jó hírt? Kerestem de nem találtam sehol infot a 2.0-ás OS-ről. Pedig így már nagyon érdekes az A4, főleg az Analog Keys árát:( ismerve.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...