silk Létrehozva November 26, 2013 Share Létrehozva November 26, 2013 Nos...2014 januárjára ezt tervezem. Még idöpontokat nem találtam ki, mivel nem vettem még át magamban az anyagot, így nem tudom pontosan milyen hosszú lesz. Ez a tanfolyam nagyon alapvetö dolgokat fog nagyon az alapoktól tárgyalni. Tehát elsösorban nagyon kezdöknek ajánlom. Lesz szó kicsit benne mindenröl. Felvétel, keverés, mastering, technikai ismeretek stb. Azoknak lehet ez nagyon jó, akik nem kivánnak se agyilag, se anyagilag jobban belemélyedni a szakmába, csak hobby szinten akarnak otthon nyomulni, tudatosan szeretnének vásárolni, nem szeretnék amatör módon elbaltázni a demóikat...Szóval amolyan "gyorstalpaló home studio" tanfolyam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaalati Válaszolta November 26, 2013 Share Válaszolta November 26, 2013 Ez kell! Én már jelentkezem is. A masteringre még nem merek elmenni, mert nem tudom milyen szinten vagyok. Várom az időpont kiírást! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rocketrob Válaszolta November 26, 2013 Share Válaszolta November 26, 2013 Silk: Úgy összességében az összes tanfolyamról kérdezném, hogy ugye ezek nem egyszeri és megismételhetetlen dolgok? Nekem a közeljövőben sem időm, sem pénzem nem lenne rá, de a későbbiekben mindenképpen szeretnék 1-2-n részt venni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tetsuo Válaszolta November 26, 2013 Share Válaszolta November 26, 2013 Silk: Úgy összességében az összes tanfolyamról kérdezném, hogy ugye ezek nem egyszeri és megismételhetetlen dolgok? Nekem a közeljövőben sem időm, sem pénzem nem lenne rá, de a későbbiekben mindenképpen szeretnék 1-2-n részt venni. Mint említette, ez csak a résztvevokon múlik. Ha osszegyulik megint egy csoport, akkor lesz újból tanf. (Olvass nyugodtan más topikokat is. ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shatva Válaszolta November 26, 2013 Share Válaszolta November 26, 2013 Én egy fasza stúdióláncot pakolnék össze, egy atomstabil rendszert, egy ultrapontos szobával, fotelokkal, és csinálnám a fricskázós basszokat, meg zenéket... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thas Válaszolta November 26, 2013 Share Válaszolta November 26, 2013 +1 jelentkezés tőlem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
silk Válaszolta November 26, 2013 Szerző Share Válaszolta November 26, 2013 Silk: Úgy összességében az összes tanfolyamról kérdezném, hogy ugye ezek nem egyszeri és megismételhetetlen dolgok? Nekem a közeljövőben sem időm, sem pénzem nem lenne rá, de a későbbiekben mindenképpen szeretnék 1-2-n részt venni. Érdeklödés kérdése. Ha van rá elég ember,s nekem is idöm, akkor természetesen indulhat a csoport. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rocketrob Válaszolta November 27, 2013 Share Válaszolta November 27, 2013 Kedves Tetsuo , elolvastam az összes ide vonatkozó részt, hidd el. Attól, hogy nincs bejegyzésem minden topikban, nem azt jelenti, hogy nem járok ide gyakran. Csak egy megerősítést vártam Silktől, amit meg is kaptam. Köszönöm. Köszönöm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zikmen7 Válaszolta November 27, 2013 Share Válaszolta November 27, 2013 Én is jelentkezem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
comp Válaszolta November 27, 2013 Share Válaszolta November 27, 2013 engem is érdekel Link to comment Share on other sites More sharing options...
reflecto Válaszolta November 27, 2013 Share Válaszolta November 27, 2013 mindenképpen érdekel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonas73 Válaszolta November 27, 2013 Share Válaszolta November 27, 2013 Én is jelentkezem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Halász Alfred Válaszolta November 27, 2013 Share Válaszolta November 27, 2013 Jönnénk a barátommal. ( ha még nincs fix dátum - a január 18-19 annyira nem jó nekünk, de ha nektek csak ez a jó időpont, akkor valahogy kénytelenek leszünk megoldani, alkalmazkodni.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sultan smith Válaszolta November 28, 2013 Share Válaszolta November 28, 2013 Ha kiderül, hogy pontosan mi is lesz a tananyag. Full kezdőnek nem tartom magam, de lehet, hogy meglátva a tananyag topicjait, annak fogom magam érezni, és akkor mennék rá. Link to comment Share on other sites More sharing options...
comp Válaszolta November 28, 2013 Share Válaszolta November 28, 2013 Ha kiderül, hogy pontosan mi is lesz a tananyag. Full kezdőnek nem tartom magam, de lehet, hogy meglátva a tananyag topicjait, annak fogom magam érezni, és akkor mennék rá. én is hasonló megfontolásból írtam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hewix Válaszolta December 9, 2013 Share Válaszolta December 9, 2013 +2 érdeklődő Link to comment Share on other sites More sharing options...
xbitz Válaszolta December 10, 2013 Share Válaszolta December 10, 2013 nem tudom mennyire köztudott, de jelzem lynda.com-on van egy 9 órás szösszenet a témában ... :http://www.lynda.com/Audio-Mixing-Mastering-tutorials/Audio-Mixing-Bootcamp/87006-2.htmlAudio Mixing Bootcamp 8h 53m Beginner Nov 11, 2011 In this course, author Bobby Owsinski reveals industry tips, tricks, and techniques for producing professionally mixed audio on any digital audio workstation. He offers recommendations for setting up an optimal listening environment, highlights the most efficient ways to set up and balance a mix, and shows how to build a powerful sound with compression. The course also explains how to master the intricacies of EQ; incorporate reverb, delay, and modulation effects; and generate the final mix. Topics include: Optimizing your listening environment Setting up sessions, subgroups, and effects Understanding which mixing elements to avoid Understanding the principles of building a mix Panning instruments Setting up the compressor Using noise gates and de-essers Understanding the concept of frequency juggling Using the magic high-pass filter Timing reverb and delay to a track Using reverb to layer the mix Understanding the Haas effect Modulating guitars, keyboards, and vocals Mixing with subgroups Tweaking the final mix Link to comment Share on other sites More sharing options...
bgrassfield Válaszolta December 17, 2013 Share Válaszolta December 17, 2013 +1 jelentkező Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaalati Válaszolta January 2, 2014 Share Válaszolta January 2, 2014 Van már előzetes időpont? Jó lenne úgy tervezni a hónapot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
silk Válaszolta January 3, 2014 Szerző Share Válaszolta January 3, 2014 Az idöpontok: január 11, 18 és 25 (szombatok) 3 alkalom 10-töl 19 óráig. Összesen nettó 20 óra + kérdez/felelek és ebédidök (óránként 2.3e pénz+ÁFA, azaz összesen 46 pénz+ÁFA) minimum 5 fö, maximum 8 fö Az anyag föleg nagyon kezdöknek, otthoni hobbistáknak van összeállítva. Van benne mindenröl szó, ami hasznos lehet. Mellözve vannak a "nagy tudományos" mélységek, olyan "gyorstalpaló" szerüen képzeljétek el a dolgot. Leginkább a gyakorlatban hasznos tanácsok, módszerek és a nagyon szükséges elméleti alapok hangzanak el. Eszközök és müködési elveik, gyakorlati felhasználásuk hogyanjai és miértjei. Néhány alapvetö technika és munkafolyamat bemutatása. Nos innentöl lehet élesben jelentkezni. (Kéretik nem floodolni az áttekinthetöség végett!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kib Válaszolta January 3, 2014 Share Válaszolta January 3, 2014 Ha jól látom, eddig nem volt még konkrétan róla szó: mennyi lenne ennek a tanfolyamnak a díja? És mekkora a keret, hány fő a minimum és a maximum? Link to comment Share on other sites More sharing options...
silk Válaszolta January 3, 2014 Szerző Share Válaszolta January 3, 2014 Ha jól látom, eddig nem volt még konkrétan róla szó: mennyi lenne ennek a tanfolyamnak a díja? És mekkora a keret, hány fő a minimum és a maximum? original post javítva...köszönöm, tökre kifelejtettem:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
kib Válaszolta January 3, 2014 Share Válaszolta January 3, 2014 Köszönöm, én akkor jelentkeznék is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zikmen7 Válaszolta January 4, 2014 Share Válaszolta January 4, 2014 Én is jelentkezek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bgrassfield Válaszolta January 6, 2014 Share Válaszolta January 6, 2014 18. és 25. jelentkezek (11. nekem nem jó) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.