A/D Létrehozva November 26, 2013 Share Létrehozva November 26, 2013 A Universal Audio az egyik legjobb online tartalomgyártó, ugyanis minden pluginjüket teljesen profin mutatják be. Így most az apropó az új Fairchild plugin. Hallottam már pár kompit, de ami itt a dobbal történik az nekem új. (Silk biztos tudna hasonlót csinálni ). Először hallottam plug-inből ennyire Abbey Roadra emlékeztető "fosdobhangot", de számos más izgalmas ötletet is láthatunk, hallhatunk. A cikk itten olvasható, hallgatható. Link to comment Share on other sites More sharing options...
B.user Válaszolta November 26, 2013 Share Válaszolta November 26, 2013 Elkezdtem tesztelni pár napja....muszáj lesz megvenni...csak ajánlani tudom mindenkinek! Link to comment Share on other sites More sharing options...
deneverstudio Válaszolta November 26, 2013 Share Válaszolta November 26, 2013 Ja, klassz kis cucc, de ennek a helyes használata is egy külön szakma, mint a 1176. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.