Koródi Csaba Létrehozva November 28, 2013 Share Létrehozva November 28, 2013 Eddig nem is nagyon nézegettem mert azt hittem, hogy a Nord Beat 2 kifejezetten a Nord Drum-hoz készült, mintegy külön bejáratú editor és szekvenszer. Node jól vágom, hogy a Nord Beat 2 bármilyen midis eszközhöz használható? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bendi Válaszolta November 28, 2013 Share Válaszolta November 28, 2013 Igen, bármilyen eszközhöz használható, sima egyszerű midi üzenetekkel kommunikál. Akár még "zongoráztatni" is lehet Az az egyetlen "elvárás", hogy (amennyiben "értelmes dobot szeretnél") GM-mappinget használj, mert ő azt használ. Én kipróbáltam a PC361-es Kurzweillel, és nagyon jó volt! (Csak ugye a Kurzweilen is be kellett állítani, hogy GM-mapping legyen, ne a Kurzweil sajátja.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koródi Csaba Válaszolta November 28, 2013 Szerző Share Válaszolta November 28, 2013 A hétvégi Szintiklubban nagyon intuitívnak tűnt a használata. Igaz egy Nord Drum mégiscsak iszonyatosan egzotikus hozzá De azért hátha samplerrel is ki lehet használni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koródi Csaba Válaszolta November 28, 2013 Szerző Share Válaszolta November 28, 2013 Igen, bármilyen eszközhöz használható, sima egyszerű midi üzenetekkel kommunikál. Akár még "zongoráztatni" is lehet Az az egyetlen "elvárás", hogy (amennyiben "értelmes dobot szeretnél") GM-mappinget használj, mert ő azt használ. Én kipróbáltam a PC361-es Kurzweillel, és nagyon jó volt! (Csak ugye a Kurzweilen is be kellett állítani, hogy GM-mapping legyen, ne a Kurzweil sajátja.) Hát, ez fantörpikus. Azthiszem akkor fog találkozni a PC3LE6-al, de a Korg MicroSamplerrel is Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koródi Csaba Válaszolta December 2, 2013 Szerző Share Válaszolta December 2, 2013 Én kipróbáltam a PC361-es Kurzweillel, és nagyon jó volt! (Csak ugye a Kurzweilen is be kellett állítani, hogy GM-mapping legyen, ne a Kurzweil sajátja.) Király, köszi, lehúztam a hétvégén! Update: Nem csak GM map-al megy... mindegyik sávnak ki lehet választani a hangmagasságát, így tetszőlegesen MAP-olni. Ez egy Samplerhez nagyon hasznos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aries.itsme Válaszolta December 2, 2013 Share Válaszolta December 2, 2013 Probaltam osszeloni iPAD -en abletonnal, egyelore sikertelenul. Ezt evttem alapul: http://www.tobias-erichsen.de/software/rtpmidi/rtpmidi-tutorial.html Ezutan abletonban a MIDI beallitasoknal tokjol latom az un. session -t, amihez ebben a programocskaban az iPAD van hozzarendelve. Csak eppen nemtudok MIDI -t map-olni es nem erzekeli, hogy menne MIDI jel a DAW -ba.. Valaki kinlodott mar MIDI over WLAN -al? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aries.itsme Válaszolta December 2, 2013 Share Válaszolta December 2, 2013 Update: Kilepek a Nord Drum alkalmazasbol es eltunik az rtpMIDI programmbol a kapcsolat, ugyhogy feltetelezem odaig jo lehet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kérdés
Koródi Csaba
Eddig nem is nagyon nézegettem mert azt hittem, hogy a Nord Beat 2 kifejezetten a Nord Drum-hoz készült, mintegy külön bejáratú editor és szekvenszer.
Node jól vágom, hogy a Nord Beat 2 bármilyen midis eszközhöz használható?
válasz erre a kérdésre
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.