anomalia Létrehozva November 29, 2013 Share Létrehozva November 29, 2013 Alesis MIDIVERB III és Alesis Quadraverb (Rack) effekprocesszor-ok. Vélemények, mennyire vannak ma még ott a szeren? Illetőleg jobb-e a Quadraverb mind a MIDIVERB III ? Köszi szépen, sokat segíteni az info, és a hozzászólásaitok! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wheel Válaszolta November 29, 2013 Share Válaszolta November 29, 2013 A quadreverbet sokat használtam. Nagyon jó effekt és sokféle módon lehet konfigurálni. Ez a legnagyobb előnye a midiverb-el szemben. Hangban egyik sem rossz, de inkább élő zenélésre valók. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anomalia Válaszolta November 29, 2013 Szerző Share Válaszolta November 29, 2013 természetesen élő zenére... midiverb III már legalább 15 éve van, de mostmár jó pár éve nem használom, mert már nem tetszik élő-énekre..... a quadraverbet pedig épp ma vettem, mert kifogástalan állapotban találtam egyet, bagatel áron, így elhoztam, teljesen más a hangja, nem olyan durván vintage mint a MV3, és megnyerőbb a külseje... viszont a display nekem sötétnaek tünik és "feketít" ha feljebbről nézek rá úgy jobb..... érdekes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kérdés
anomalia
Alesis MIDIVERB III és Alesis Quadraverb (Rack) effekprocesszor-ok. Vélemények, mennyire vannak ma még ott a szeren? Illetőleg jobb-e a Quadraverb mind a MIDIVERB III ? Köszi szépen, sokat segíteni az info, és a hozzászólásaitok!
válasz erre a kérdésre
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.