Jump to content
Ménemszól.hu
  • 0

ISA ONE analóg bekötése AKAI EIE a/d-be


izavan

Kérdés

Hello!
Vásárloltam egy ISA ONE előfokot az AT/2020 kondimikim mellé, amit szeretnék bekötni a hangkártyámba, ami egy AKAI EIE Pro, amihez szeretnék egy kis segítséget kérni.
XLR kábeleim és Jack kábeleim rendelkezésre állnak, viszont lövésem nincs, merre induljak el.
A jelszint beállításában is kérnék egy kis segítséget, mert nem tudom, hogy érdemes gainelni, milyen sorrendben, mértékben.
Énekfelvételről lenne szó.
Köszönöm szépen!

eie_www.kepfeltoltes.hu_.png
isa_www.kepfeltoltes.hu_.png
 

 

Link to comment
Share on other sites

válasz erre a kérdésre

Recommended Posts

 

Szia!

 

Az ISA ONE Main Out. Felíratú XLR kijáratot összekötöd az AKAI bármelyik vonalszintű bejáratával. A kombi trs/xlr bejáratba a Jack-es verziót választod. Az összekötéshez szükséged lesz egy xlr mama/6,3" szimetrikus jack kábelre. Az ISA ONE műszerének kalibrációja pro tools digidesign környezetben elég egyszerű, a hátsó potit középállásba teszed. Ha az ISA ONE preampon megnyomod az INSERT gombot, akkor nem lesz addig aktív a kimeneted, ameddig az insert körbe nem teszel semmit. Ez arra jó ha pl egy kompresszort, eq.t vagy valami levellert szeretnél a jelútba tennéd és az insert gombal tudsz csekkolni, hogy üresben vagy processzálva tetszik e a mikrofon jeled. Van egy CUE bemenet ami egy amolyan füleshez tervezett direktmonitoring, tehát a fülesre rá tudsz keverni zenealapot, vagy bár mit amire épp énekelsz stb. És ez full valósidejű dolog és nem okoz gondot a magasabb latency stb... hirtelen gyorsban első lépésekben ennyit tudtam írni, a többi, idő, gyakorlás, tapasztalat :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...