Pityu Létrehozva January 20, 2014 Share Létrehozva January 20, 2014 Triton Extreme-hez keresek hangokat, ötleteket várok, hol keressek? Főleg érdekelne Pro-Rec's Sounds de bármi jól jönne! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pityu Válaszolta January 25, 2014 Szerző Share Válaszolta January 25, 2014 Senki? Csak Nekem van Triton hangszerem ezen a fórumon..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
syngular Válaszolta January 25, 2014 Share Válaszolta January 25, 2014 Nekem még az is új volt, amit belinkeltél. Meghallgatva a demokat, semmi extrát nem érzek bennük, amit pár módosítással ne lehetne eszközölni a gépen egy presetből kiindulva. Tehát pénzt én sem adnék érte:) Sztem egy Triton típusú géphez piaci szinten senki sem áll/állt neki hangok "gyártásnak". Mindenki kitekeri otthon azt a pár hangot magának, ami kell belőle, nagy megfejtéseket úgysem lehet Triton szériánál. Kurzweilnél már inkább, mert a VAST lehetőségeit sztem alig használják ki, mivel senki sem mélyed el benne igazán (vagy mert nem érti, mint pl én , vagy nem annyira fontos az egyén számára ez, hiszen pl rockzenéhez, filmzenés témákhoz ki kotorászna a vast-ban(?)). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pityu Válaszolta January 25, 2014 Szerző Share Válaszolta January 25, 2014 Igazad van köszi a választ. Csak azért mertem kérdésem feltenni mert engem a kész hangszínek inspirálnak valamire és nem vagyok egy nagy sound designer ezért bátorkodtam kérdésemmel nyaggatni az esetleges Triton tulajokat. Kicsit persze utánajárva a dolgoknak azért rábukkantam 1-2 izgalmas kollekcióra és egy konvertálási módszert is megismertem. Tök jól lehet mintavett hangokat pcg-re konvertálni, így azért kitágultak az extreme amúgy sem gyenge lehetőségei. A VAST biztosan izgalmas de Én sokkal jobban szeretek 1-1 szuper hangszínen játszogatni vagy beilleszteni egy projektbe mint napokat molyolni a "lehetőségekben". Nem véletlen írtad Te is, hogy nem mélyedsz el benne mert nem érted. Nos Én nem is akarom, a Kurzik amúgy sem hoztak lázba sosem, kiváltva persze az ellenszenvet itt 1-1emberkéből na de hát így kerek a világ, nem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
leslie Válaszolta January 25, 2014 Share Válaszolta January 25, 2014 Ingyenhangok: http://korgforums.com/support/triton-extreme.htmhttp://www.tritonhaven.com/index.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pityu Válaszolta January 26, 2014 Szerző Share Válaszolta January 26, 2014 Köszönöm Leslie, ezeken már túl vagyok Link to comment Share on other sites More sharing options...
leslie Válaszolta January 26, 2014 Share Válaszolta January 26, 2014 Pro-Rec szériából nekem a MOSS set, és a New Age Karma set van meg (kalap sz** mindkettő) Ezekre valóban nem érdemes pénzt kidobni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kérdés
Pityu
Triton Extreme-hez keresek hangokat, ötleteket várok, hol keressek?
Főleg érdekelne Pro-Rec's Sounds de bármi jól jönne!
válasz erre a kérdésre
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.