Jump to content
Ménemszól.hu
  • 0

Korg Triton Extreme sounds wanted


Pityu

Kérdés

válasz erre a kérdésre

Recommended Posts

Nekem még az is új volt, amit belinkeltél. Meghallgatva a demokat, semmi extrát nem érzek bennük, amit pár módosítással ne lehetne eszközölni a gépen egy presetből kiindulva. Tehát pénzt én sem adnék érte:) Sztem egy Triton típusú géphez piaci szinten senki sem áll/állt neki hangok "gyártásnak". Mindenki kitekeri otthon azt a pár hangot magának, ami kell belőle, nagy megfejtéseket úgysem lehet Triton szériánál. 

Kurzweilnél már inkább, mert a VAST lehetőségeit sztem alig használják ki, mivel senki sem mélyed el benne igazán (vagy mert nem érti, mint pl én :) , vagy nem annyira fontos az egyén számára ez, hiszen pl rockzenéhez, filmzenés témákhoz ki kotorászna a vast-ban(?)).

Link to comment
Share on other sites

Igazad van köszi a választ. Csak azért mertem kérdésem feltenni mert engem a kész hangszínek inspirálnak valamire és nem vagyok egy nagy sound designer ezért bátorkodtam kérdésemmel nyaggatni az esetleges Triton tulajokat.

Kicsit persze utánajárva a dolgoknak azért rábukkantam 1-2 izgalmas kollekcióra és egy konvertálási módszert is megismertem.

Tök jól lehet mintavett hangokat pcg-re konvertálni, így azért kitágultak az extreme amúgy sem gyenge lehetőségei.

A VAST biztosan izgalmas de Én sokkal jobban szeretek 1-1 szuper hangszínen játszogatni vagy beilleszteni egy projektbe mint napokat molyolni a "lehetőségekben".

Nem véletlen írtad Te is, hogy nem mélyedsz el benne mert nem érted. Nos Én nem is akarom, a Kurzik amúgy sem hoztak lázba sosem, kiváltva persze az ellenszenvet itt 1-1emberkéből na de hát így kerek a világ, nem? :thumbsu:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...