A/D Létrehozva January 23, 2014 Share Létrehozva January 23, 2014 A Manley csendben bejelentette az új Core Reference Channel Stripjét. Ez egy jó kis válogatás a legjobb tervezéseikből: a VOXBOX, ELOP és SLAM! technológiái köszönnek vissza. A furcsa topológiájú eszköz ez kimondottan zenészeknek lett tervezve: nagyon sokat tud, extrém specifikációval rendelkezik, ennek ellenére mégis nagyon átlátható. A csöves berendezés nagyon komoly tartalékokkal rendelkezik, szóval inkább a tiszta hangzás irányába mutat, némileg szembe menve ezzel a mai trendeknek. Azért mégse klinikai eszközt képzeljünk el, minthogy egyik Manley berendezés sem olyan. De ne próbáljuk túlvezérelni, valószínűleg nem fog sikerülni. Pl. a kompresszor itt már rögtön a preamp előtt el tud kezdeni dolgozni (ezt már láttuk korábban Manley outboardokban, pl. SLAM!). A blokkok: preamp,di, eq, kompresszor és egy dedikált brickwall limiter is azoknak, akik fevlteélkor nem félnek ilyet használni Kaphatóság 2014. 2. negyedév. Ittt olvasható a teljes leírása. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Burucs Válaszolta January 23, 2014 Share Válaszolta January 23, 2014 A/D a link ugyanide mutat. Az ár korrekt, én minimum 1 millióra számítottam volna Link to comment Share on other sites More sharing options...
A/D Válaszolta January 24, 2014 Szerző Share Válaszolta January 24, 2014 Köszi, javítottam! Az ár leírását kicsit felelőtlennek érzem utólag: nincs nálam hivatalos árlista, USD MAP árból becsültem, úgyhogy a békesség jegyében ezt a részt prolongálom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.