Ákos Ambrus Létrehozva January 23, 2014 Share Létrehozva January 23, 2014 Itt nincs vicc: Csináld Magad az MS-20 analóg szintit... (Admin: ez a DIY MS-20 viszont nem mini, hanem 1:1 !) Link to comment Share on other sites More sharing options...
emzéperiksz Válaszolta January 23, 2014 Share Válaszolta January 23, 2014 http://www.synthtopia.com/content/2014/01/23/korg-ms-20-kit-lets-you-build-a-full-size-analog-monophonic-synth-classic/ - eredeti "full-size" MS20 - mindkét MS20 szűrő (egy belső kapcsolóval váltható a korábbi agresszívabb és a későbbi finomabb változat) - egyszerűen szerelhető (nem kell pákázni, vagy áramkörökhöz érteni) - 1400$-os limitált kiadás Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtones Válaszolta January 23, 2014 Share Válaszolta January 23, 2014 ezdebeteg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technox Válaszolta January 24, 2014 Share Válaszolta January 24, 2014 Naon tetszik!!!Jópofa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
comp Válaszolta January 24, 2014 Share Válaszolta January 24, 2014 csavarhúzót is adnak hozzá mint az IKEÁban? ))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bakóimi Válaszolta January 24, 2014 Share Válaszolta January 24, 2014 Össze sem kell szerelni gyártáskor,garanciát sem kell adni rá....ahogy Kohn bácsi mondta mikor a kávéautomata az ötödik százforintosát nyelte el : "...Ügyes...nagyon ügyes!...." :-)))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
syngular Válaszolta January 24, 2014 Share Válaszolta January 24, 2014 Sztem ez pont úgy poén, ha nem rakja össze az ember. Ha nagyon ms20kell, ott a mini. Ez meg összeépítetlen verzióban lesz érték később. Én vennék, ha lenne erre pénzem és pont úgy tenném fel a falra (kép helyett), mint a fenti képen, csak vmi hozzáillő keretben, üveglap mögött.Ha vki megcsinálja, azért posztolja ide:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
_cutoff Válaszolta January 24, 2014 Share Válaszolta January 24, 2014 Ez 600$ig lenne poén kb. Annyiért még rávenném magam a legózásra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_cutoff Válaszolta January 24, 2014 Share Válaszolta January 24, 2014 Össze sem kell szerelni gyártáskor,garanciát sem kell adni rá....ahogy Kohn bácsi mondta mikor a kávéautomata az ötödik százforintosát nyelte el : "...Ügyes...nagyon ügyes!...." :-)))) humánus cselekedet: mennyi kínai gyermekkéz szabadul így fel ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Burucs Válaszolta January 26, 2014 Share Válaszolta January 26, 2014 - 1400$-os limitált kiadás Az árát én is soknak érzem, főleg hogy össze kell rakni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
comp Válaszolta January 26, 2014 Share Válaszolta January 26, 2014 advanced verzió is lesz fotózdmagad nyákkal és tekerdmagad trafóval Link to comment Share on other sites More sharing options...
bunni Válaszolta January 26, 2014 Share Válaszolta January 26, 2014 még jópofa is lenne, ha nem SMT nyákok lennének hozzá Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Burucs Válaszolta January 26, 2014 Share Válaszolta January 26, 2014 még jópofa is lenne, ha nem SMT nyákok lennének hozzá A modulár cuccok is így készülnek nem? Gondolom költség és időspóroló tényező. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bunni Válaszolta January 26, 2014 Share Válaszolta January 26, 2014 gyártó és szabány függő is, de van amelyik így készül igen. főleg eurorack, a nagyobb szabányoknál úgy tudom azért még sok pl az átmenőfuratos... nem csak költség és idő, de hely hatékos is. ami a most divatos 50-60 mili mély desktop rack-ek korában egyre fontosabb tényező (mármint, hogy ne legyenek méllyek a modulok és szép csinos, sekély dobozokban is elférjenek). Csak ez az összeszerelő kit úgy lenne vicces, ha akkor már egyben bütykölhető is lenne... így pont a DYI feeling veszik el. Az szerintem nem nagy okosság, hogy három csavarral összetekerem és lesz egy üresen kongó dobozom 2 bütykölhetetlen mini lappal. De az is lehet, hogy én értem félre a terméket. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinnui Válaszolta January 28, 2014 Share Válaszolta January 28, 2014 advanced verzió is lesz fotózdmagad nyákkal és tekerdmagad trafóval Már régóta létezik, csak nem a Korg gyártja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bendi Válaszolta February 3, 2014 Share Válaszolta February 3, 2014 Ez nagyon brutál Kéne egy ilyen... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bendi Válaszolta February 7, 2014 Share Válaszolta February 7, 2014 Ez azért nagyon ínycsiklandó Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinnui Válaszolta February 7, 2014 Share Válaszolta February 7, 2014 Szép kis készlet. Külön kihívás lehetett megtervezni a szerelhetőségét. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A/D Válaszolta February 17, 2014 Share Válaszolta February 17, 2014 Két nemideillő hozzászólást töröltem. Bocsi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tetsuo Válaszolta February 17, 2014 Share Válaszolta February 17, 2014 Mivel mégiscsak más, mint a mini ill. az eredeti, hangzásban ill. hangminőségben van valami különbség? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.