upstream Létrehozva January 23, 2014 Share Létrehozva January 23, 2014 A Kurzweilről még nem igen hallottunk a WNAMM 2014 kapcsán, de most lapozgatva a weboldalon, rátaláltam egy mai linkre mégpedig a a PC3K család iPad editorára. Sokan vártuk már ezt az appot. https://itunes.apple.com/us/app/pc3k-sound-editor/id797862182?ls=1&mt=8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bendi Válaszolta January 24, 2014 Share Válaszolta January 24, 2014 Sajnos ez csak a "K"-khoz jó (ahogy sejtem)... Remélem, a PC3-hoz is kihozzák hamarosan... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koródi Csaba Válaszolta January 24, 2014 Share Válaszolta January 24, 2014 Sajnos ez csak a "K"-khoz jó (ahogy sejtem)... Remélem, a PC3-hoz is kihozzák hamarosan... Én is azonnal letöltöttem, csak hogy meglegyen Az LE szériát természetesen ebből is kihagyták, ahogy a PC-s editorból is Gondoltam sebaj, jó lesz ez "offline" magolni a V.A.S.T-t a vonaton belőle, de nem lehet vele V.A.S.T mélységben editálni. Vagy csak én nem találom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.