Brix Létrehozva January 23, 2014 Share Létrehozva January 23, 2014 Sziasztok! Valaki tudna segíteni nekem, hogyan tudnám telepíteni ingyen? Most váltottam macre ezért pénzem nincs az eredeti verzióra. Valaki tudna segíteni,hogyan? 10 vagy 11-nek örülnék. Brigitta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wheel Válaszolta January 24, 2014 Share Válaszolta January 24, 2014 Szia! Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem MAC-re nincs más lehetőség, meg kell venni a ProTools-t. Ha a szoftver telepítést valahogy sikerülne megoldani, szükség lesz a program használatához iLok regisztrációra. Az egy hardverkulcs és nélküle nem fog menni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anomalia Válaszolta January 24, 2014 Share Válaszolta January 24, 2014 Hát eleve a tört cuccok nem stabilak, és ha van lehetőség inkább vegyél egy olcsóbb szofvert, mert a Pro Tools-t próbaidőre tudod csak használni iLok-al. Azthiszem a PT 9 fel van törve MAC-re. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nightray Válaszolta January 24, 2014 Share Válaszolta January 24, 2014 A tört PT9 viszont csak Snow Leopard alatt működik. Volt régebben egy tört PT8 HD, az viszont megy Mountain Lion-n is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brix Válaszolta January 24, 2014 Szerző Share Válaszolta January 24, 2014 Hát köszönöm szépen midnenkinek a segítséget! Eredetibe nagyon drága nem szívesen költenék rá. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maudiohu Válaszolta January 24, 2014 Share Válaszolta January 24, 2014 Egy lehetőség a Pro Tools Express - amennyiben a benne lévő korlátozások elfogadhatóak. Ez kapcsolt software ugyan, külön nem kapható, de néhány aránylag olcsó termékkel már igen. Innen lehet legális upgrade-et vásárolni a full 11-re. Ez lehet, hogy talán olcsóbb, ha egyáltalán szükséges. http://www.avid.com/US/products/Pro-Tools-Software?show=pro-tools-software-comparison-table ( A tört verziók lehetőségeit ezen a fórumon tárgyalni egyébként nem nagyon elegáns dolog ! Lehet, hogy az adminisztrátorok figyelmét eddig elkerülte. ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Főr Gábor Válaszolta March 14, 2014 Share Válaszolta March 14, 2014 pro tools 9 valamelyik verziója kompatibilis mountain lionnal? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hiflyer Válaszolta March 14, 2014 Share Válaszolta March 14, 2014 Gyerekek, komolyan??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Főr Gábor Válaszolta March 14, 2014 Share Válaszolta March 14, 2014 komolyan nem tudom, hogy pl. a 9.0.6 megy-e mountain lion alatt, ellentétes információkat lehet olvasni róla... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kárász Ervin Válaszolta April 26, 2014 Share Válaszolta April 26, 2014 sziasztok! van egy eredeti pro tools 8 m-powered-em cd kulcsal és a windows 8.1et most raktam fel,de mikor elakarom indítani "user privileges insufficient to start a low level driver" ezt a hiba üzenetet kapom! m-audio fast track usb hangártyám van leszedtem hozza drivert is már nem tudom hogy mi lehet a probléma! esetleg valaki ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vita Válaszolta April 27, 2014 Share Válaszolta April 27, 2014 Windows 8 alatt nem fog futni! Pro Tools M-Powered 8.0-8.0.1 for Windows System Requirements: http://avid.force.com/pkb/articles/en_US/Compatibility/en354419?popup=true Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kérdés
Brix
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni nekem, hogyan tudnám telepíteni ingyen? Most váltottam macre ezért pénzem nincs az eredeti verzióra. Valaki tudna segíteni,hogyan? 10 vagy 11-nek örülnék. Brigitta
válasz erre a kérdésre
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.