Jump to content
Ménemszól.hu
  • 0

Hogyan telepítsem a Pro Tools-t?


Brix

Kérdés

válasz erre a kérdésre

Recommended Posts

Szia! Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem MAC-re nincs más lehetőség, meg kell venni a ProTools-t. Ha a szoftver telepítést valahogy sikerülne megoldani, szükség lesz a program használatához iLok regisztrációra. Az egy hardverkulcs és nélküle nem fog menni. 

Link to comment
Share on other sites

Egy lehetőség a Pro Tools Express - amennyiben a benne lévő korlátozások elfogadhatóak. Ez kapcsolt software ugyan, külön nem kapható, de néhány aránylag olcsó termékkel már igen. Innen lehet legális upgrade-et vásárolni a full 11-re. Ez lehet, hogy talán olcsóbb, ha egyáltalán szükséges.

 

http://www.avid.com/US/products/Pro-Tools-Software?show=pro-tools-software-comparison-table

 

( A tört verziók lehetőségeit ezen a fórumon tárgyalni egyébként nem nagyon elegáns dolog ! Lehet, hogy az adminisztrátorok figyelmét eddig elkerülte. )

Link to comment
Share on other sites

sziasztok! 
van egy eredeti pro tools 8 m-powered-em cd kulcsal és a windows 8.1et most raktam fel,de mikor elakarom indítani "user privileges insufficient to start a low level driver"
ezt a hiba üzenetet kapom! m-audio fast track usb hangártyám van leszedtem hozza drivert is már nem tudom hogy mi lehet a probléma! esetleg valaki ?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...