A/D Létrehozva February 21, 2014 Share Létrehozva February 21, 2014 A Focusrite a 25. évforulója alkalmából egy versenyt hirdet meg: a nyertes három zenésztársával egy Grammy díjas hangmérnökkel, Guy Massey-vel készítheti el felvételét a világhírű AIR Studios-ban, Londonban (feltétlen nézzétek meg a linket, brutál!!!). Ez az a szint, amin valószínűleg bármilyen hazai szakember tudna mit tanulni, ez a tapasztalat itthon valószínűleg megszerezhetetlen. A szerencsés nyertes egy hétvégét tölthet el ebben a környezetben, miközben minden számlát a Focusrite áll. A helyszín egyik ékköve a rendkívül egzotikus gigamega Focusrite pult, de természetesen az emberi tényező az, ami überelhetetlen: egy ilyen producer felmerülése önmagában rendkívüli értékkel ruházza fel az elkészült felvételt. A szakember segít a dalt tökélyre csiszolni, majd felveszi és keveri. Az eredményt London legmenőbb mastering mérnökei fogják előkészíteni gyártásra, és nem kell merésznek lenni megjósolni azt, hogy az eredmény nagyon komoly PR-t fog kapni a Focusrite részéről. Szerintünk vannak idehaza kompetens zenekarok, akinek mindenképp kellene élnie a lehetőséggel. Nevezni dallal és pár egyszerű kérdés megválaszolásával lehet. Ezt itt lehet megtenni, illetve elolvasni a részleteket. A jelentkezési lapon egy kérdés van, ami szakmai jellegű: "What is the name of the mic pre/EQ module found in the Focusrite Studio Console?" - ha valaki nem tudja, szívesen segítünk a válaszban, ezen ne múljon Ha egyéb kérdés van, a hazai Focusrite forgalmazó szívesen továbbítja azt a szervező felé. Mi mindent megpróbálunk megtenni, hogy hazai csapat nyerje a pályázatot! A NEVEZÉSEKET Február 20-tól 2014. május 22-ig várják. Itt a remek alkalom gyártani valami újat! Mindeközben egy fantasztikus filmet tekinthetünk meg a Focusrite pultjáról, melyből tizet gyártottak összesen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Burucs Válaszolta February 22, 2014 Share Válaszolta February 22, 2014 Jól hangzik! És erre a sok bedroom producer is jelentkezhet sima tucc-tucc diumvisu instrumentál zenékkel? A mester azt is levezényeli nekünk? Szólok pár havernak akkor Link to comment Share on other sites More sharing options...
JánosHorváth Válaszolta March 24, 2014 Share Válaszolta March 24, 2014 85 körül tettem egy kört George Martinnal és a feleségével Budapesten. (Ja, biztos tudjátok, hogy az öregé az Air - vagy volt. ) A IFPI kongresszusára jött ide és ha már itt volt, bejelentkezett a Hungarotonba, ahol dolgoztam. Egy este szóltak, hogy másnap reggel jelentkezzek a vezér titkárságán és mutassam meg a "csehszlovák" küldöttségnek az akkor új törökbálinti stúdiónkat. Le is hidaltam, amikor megláttam a "küldöttséget". Rengeteget mesélt az öreg az akkori stúdióépítéséről - Montserrat és az Air-ről. Amikor elváltunk egy cetlire felírta a privát számát és azzal adta át, hogy ha Londonba megyek, feltétlenül látogassam meg az Air-t. A cetlit két hét alatt elvesztettem, így aztán nem jutottam soha el az Air-be. (De mennyivel izgalmasabb és küzdelmesebb volt ezen a rengeteg szar cuccon azt a sok gyenge cd-t elkészíteni. Jó zenészekkel és pro cuccal minden hülye tud dolgozni ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.