Jump to content
Ménemszól.hu

Nyerj egy stúdió sessiont az AIR-be Massey-jel!


A/D

Recommended Posts

A Focusrite a 25. évforulója alkalmából egy versenyt hirdet meg: a nyertes három zenésztársával egy Grammy díjas hangmérnökkel, Guy Massey-vel készítheti el felvételét a világhírű AIR Studios-ban, Londonban (feltétlen nézzétek meg a linket, brutál!!!). Ez az a szint, amin valószínűleg bármilyen hazai szakember tudna mit tanulni, ez a tapasztalat itthon valószínűleg megszerezhetetlen.
 

A szerencsés nyertes egy hétvégét tölthet el ebben a környezetben, miközben minden számlát a Focusrite áll. A helyszín egyik ékköve a rendkívül egzotikus gigamega Focusrite pult, de természetesen az emberi tényező az, ami überelhetetlen: egy ilyen producer felmerülése önmagában rendkívüli értékkel ruházza fel az elkészült felvételt. A szakember segít a dalt tökélyre csiszolni, majd felveszi és keveri. Az eredményt London legmenőbb mastering mérnökei fogják előkészíteni gyártásra, és nem kell merésznek lenni megjósolni azt, hogy az eredmény nagyon komoly PR-t fog kapni a Focusrite részéről. Szerintünk vannak idehaza kompetens zenekarok, akinek mindenképp kellene élnie a lehetőséggel.
 
Nevezni dallal és pár egyszerű kérdés megválaszolásával lehet. Ezt itt lehet megtenni, illetve elolvasni a részleteket.
 
A jelentkezési lapon egy kérdés van, ami szakmai jellegű: "What is the name of the mic pre/EQ module found in the Focusrite Studio Console?" - ha valaki nem tudja, szívesen segítünk a válaszban, ezen ne múljon :) Ha egyéb kérdés van, a hazai Focusrite forgalmazó szívesen továbbítja azt a szervező felé.
 
Mi mindent megpróbálunk megtenni, hogy hazai csapat nyerje a pályázatot!
 

A NEVEZÉSEKET Február 20-tól 2014. május 22-ig várják. Itt a remek alkalom gyártani valami újat! :)

 

Mindeközben egy fantasztikus filmet tekinthetünk meg a Focusrite pultjáról, melyből tizet gyártottak összesen.
 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

85 körül tettem egy kört George Martinnal és a feleségével Budapesten.  (Ja, biztos tudjátok, hogy az öregé az Air - vagy volt. )

A IFPI kongresszusára jött ide és ha már itt volt, bejelentkezett a Hungarotonba, ahol dolgoztam. Egy este szóltak, hogy másnap reggel jelentkezzek a vezér titkárságán és mutassam meg a "csehszlovák" küldöttségnek az akkor új törökbálinti stúdiónkat. Le is hidaltam, amikor megláttam a "küldöttséget". Rengeteget mesélt az öreg az akkori stúdióépítéséről  - Montserrat  és az Air-ről. Amikor elváltunk egy cetlire felírta a privát számát és azzal adta át, hogy ha Londonba megyek, feltétlenül látogassam meg az Air-t. A cetlit két hét alatt elvesztettem, így aztán nem jutottam soha el az Air-be.

(De mennyivel izgalmasabb és küzdelmesebb volt ezen a rengeteg szar cuccon azt a sok gyenge cd-t elkészíteni. Jó zenészekkel és pro cuccal minden hülye tud dolgozni :) )

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...