A/D Létrehozva February 24, 2014 Share Létrehozva February 24, 2014 Nem tévedés, ennyire király Szolnok, vagy annak környékén lakni. Kizárólag kedden, délután 3-tól este 8-ig a világ élvonalbeli technikáját próbálhatják az érdeklődők. A mellékelt képek az összepakolásban szereplő eszközökről készítettem most frissen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hobkins Válaszolta February 25, 2014 Share Válaszolta February 25, 2014 "Ott leszek, igen ott leszek..." Eddig csak a csodahangfalról tudtam, de ez így még fantörpikusabb!!! Ki fogja prezentálni a sok csodaszerszámot? Csak nem Silk Mester ? Szerkesztés: Már látom a naptárban, hogy kik fogják "szórakoztatni" a nagyérdeműt..! Köszi Töfi és HS!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NLS Válaszolta February 25, 2014 Share Válaszolta February 25, 2014 Kedden? Este 8ig? Ha most elindulok akkor se érek oda:DDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinnui Válaszolta February 25, 2014 Share Válaszolta February 25, 2014 Úgy látom, az 500-as platform is úgy néz ki mint az Eurorack, díszállatkereskedés hangulat van, csak itt némileg igényesebbek az anyagválasztásban, és a kinézetben. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hobkins Válaszolta February 25, 2014 Share Válaszolta February 25, 2014 Csak annyit mondok...aki nem volt ott sajnálhatja!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
deneverstudio Válaszolta February 25, 2014 Share Válaszolta February 25, 2014 Igen, nagyon hasznos és tanulságos volt minden. Ezúton is köszönjük Silknek és csapatának ezt a napot! Ezek az ATC monitorok meg valóban beszarás! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wheel Válaszolta February 26, 2014 Share Válaszolta February 26, 2014 Ezek az ATC monitorok meg valóban beszarás! Be:-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hobkins Válaszolta February 26, 2014 Share Válaszolta February 26, 2014 Na de az 500-as modulok sem kutyafityfirittyek..... Sajnálom, hogy az API megfáradt, arra kíváncsi lettem volna még. És kimaradtak a lindell-ek is De talán még most is ott lennénk, ha mindenre részletesen kitérünk. Ettől függetlenül nagyon jó volt az összeröffenés Link to comment Share on other sites More sharing options...
madhead Válaszolta February 27, 2014 Share Válaszolta February 27, 2014 Kipróbáltam tegnap az API 550A-t, tökéletesen működött. Az a gyanúm, hogy mivel elég kis részben lóg ki a kártya foglalatba való része, egyszerű mechanikai probléma volt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deneverstudio Válaszolta February 27, 2014 Share Válaszolta February 27, 2014 Kár, nagyon érdekelt volna, de legalább nem romlott el. A többi cucc viszont nagyon jó volt, amiket néztünk. Abszolút meggyőzött, hogy bele kell vágni az 500-as formátumba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hobkins Válaszolta February 28, 2014 Share Válaszolta February 28, 2014 Kipróbáltam tegnap az API 550A-t, tökéletesen működött. Az a gyanúm, hogy mivel elég kis részben lóg ki a kártya foglalatba való része, egyszerű mechanikai probléma volt. Na basszus...majd legközelebb jobban bele kell dugni. Vagy lehet, hogy Zoli bűvölte meg kézrátétellel Úgy érzem megér egy látogatást a kütyü, és a TWIN is Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Burucs Válaszolta March 2, 2014 Share Válaszolta March 2, 2014 Kár, nagyon érdekelt volna, de legalább nem romlott el. A többi cucc viszont nagyon jó volt, amiket néztünk. Abszolút meggyőzött, hogy bele kell vágni az 500-as formátumba. Az 500-as formátum nekem is egyre jobban tetszik. Főleg hogy vannak "olcsóbb" árú modulok is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.