Robert K. Létrehozva March 24, 2014 Share Létrehozva March 24, 2014 Sziasztok!Szeretnék venni egy Ti2 desktopot,viszont az a hír járja hogy logic pro x-el nem valami fényes az integració.Hogyha valaki tudna segiteni ebben a temaban nagyon megköszönném Link to comment Share on other sites More sharing options...
boka Válaszolta March 24, 2014 Share Válaszolta March 24, 2014 Ha ilyet olvastál vagy hallottál és vásárlás előtt állsz akkor nem az a legegyszerűbb, hogy bemész a HS-be és saját magad kipróbálod? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert K. Válaszolta March 25, 2014 Szerző Share Válaszolta March 25, 2014 Ha ilyet olvastál vagy hallottál és vásárlás előtt állsz akkor nem az a legegyszerűbb, hogy bemész a HS-be és saját magad kipróbálod? Dehogynem,teljesen logikus.Viszont Gibraltarrol ezt megoldani elég nehéz lenne,sajnos itt nem létezik hasonló hangszerbolt ahol át tudnám tekinteni,így rátok kell hagyatkoznom....legalábbis a tapasztalatokra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
boka Válaszolta March 25, 2014 Share Válaszolta March 25, 2014 Dehogynem,teljesen logikus.Viszont Gibraltarrol ezt megoldani elég nehéz lenne,sajnos itt nem létezik hasonló hangszerbolt ahol át tudnám tekinteni,így rátok kell hagyatkoznom....legalábbis a tapasztalatokra. Ja ertelek. Szemelyes tapasztalatot annyit tudok hozzatenni ehhez, hogy a TI Polar nekem USB3-as porton nem mukodott rendesen (PCn). USB2-es kellett neki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
percy_tc Válaszolta April 7, 2014 Share Válaszolta April 7, 2014 Virus Ti Snow, Desktop, Polar szépen megy Logic 9-el, Mountain Lion-on. ( Mavericks-el vannak gondok állítólag). Újabbal nem próbáltam mert visszaváltottam PC-re amivel szintén jól működik.. A fő problémák a nem megfelelő rendszer / konfig / usb párosból származnak. USB 1.0/2.0-án nem lesz gondod, de ügyelj arra h. a Virus lefoglalja az USB hub 80%-át, tehát arra a HUB-ra mást ne dugj rá. Érdemes csinálnod egy DPC latency check-et is, nálam a wifi kártya 2-3 percenként gondot okozott egy régebbi laptop-on. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hegelaci Válaszolta April 11, 2014 Share Válaszolta April 11, 2014 Sziasztok ! Most vásároltam TI2 Desktopot, 5.0.8.00 op.rendszer van rajta. Színpadon használnám midi billentyűvel, amihez hasznos lenne a partokhoz low key / high key tartomány, midi chanel és hasonló dolgok beállítása, de én semmi ilyet nem találok a menüben. Nekem egyenlőre úgy tűnik hogy a Virus C -nek sokkal értelmesebb op. rendszere van, a TI-hez még normális Owner Manual sincs..... Tud valaki segíteni ez ügyben? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kérdés
Robert K.
Sziasztok!Szeretnék venni egy Ti2 desktopot,viszont az a hír járja hogy logic pro x-el nem valami fényes az integració.Hogyha valaki tudna segiteni ebben a temaban nagyon megköszönném
válasz erre a kérdésre
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.