Jump to content
  • 0

Cyclone Analogic TT-303 Bass Bot vagy Mode Machines x0xb0x mk2?

Sarki Róka

Kérdés

Létrehozva

Sziasztok!

Fenti két szinti közül szerintetek melyik az autentikusabb TB-303 klón? Személyes tapasztalata van valakinek? Roland TB-3 esetleg? Korg Volca-kat légyszi hagyjuk, próbáltam már őket és olvastam róluk eleget. Hangsúlyozom és kiemelem, hogy semmi bajom nincs a Volcákkal, ügyes cuccok,  de szerintem egy Moog és egy Nord mellé nem a legoptimálisabbak és ezt nem sznobériából írom. Köszi! 

válasz erre a kérdésre

Recommended Posts

Válaszolta

Hi!

A tb-3 nem ismerem,  csak youtube-on láttam, a Moog és Nord mellé jó lesz és olcsóbb is mint a másik kettő. Viszont, a tt-303 a jobb választás, véleményem szerint, ha a x0x ll az alternatíva.

Válaszolta

Mi teszteltük az eredeti 303-at a Xox-szal. A xox beállítható nagyon nagyon hasonlóra, videóra is felvettük. A BassBotot nem tudtuk ilyen módon tesztelni.

Válaszolta

Köszi szépen A/D! Ha már te is válaszoltál a kérdésemre, eszembe jutott mégegy, ami hasonló jellegű és már régóta furdalta az oldalamat, de ezért most nem nyitnék új témát:

Analogue Solutions Telemark vagy SE Boomstar SEM a hitelesebb SEM utánzat? Igaz, újra gyártják a SEM-et, a három közül szerinted melyik a legsokoldalúbb hangzási lehetőségekben? (hangminőségről gondolom nehéz beszélni, mert mindhárom durvajó cucc).

Válaszolta

Oh, nekem van TB303 x0x0x összehasonlító videóm, összevágom jövőhéten, hasznos, hiteles, komment sem kell mellé.

Köszi szépen, kíváncsian várom a demót. :-)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...