fulton Létrehozva April 7, 2014 Share Létrehozva April 7, 2014 Sziasztok Véleményetek szerint hol/mi lehet a gond a következő láncal? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fulton Válaszolta April 7, 2014 Szerző Share Válaszolta April 7, 2014 Van egy LD 1011 kondis mikrofonom amit ha bekötök az ISA ONE előfokba, egyszerűen rossz hangot kapok. Nem OKÉ. Viszont ha simán a keverőmbe kötöm, vagy a DBX 286 előfokba semmi baja. Mi okozhatja ezt? Ez az a mikrofon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deneverstudio Válaszolta April 7, 2014 Share Válaszolta April 7, 2014 Szerintem mutasd meg ezt a kétféle hangot, mert ez így nehéz lesz kitalálni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
str Válaszolta April 7, 2014 Share Válaszolta April 7, 2014 fantom tap esetleg? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anomalia Válaszolta April 7, 2014 Share Válaszolta April 7, 2014 1. ugyan ma már ritka, de a miki és az isa fantomtápfeszültsége egyezik, általában minden 48V-os, de még vannak kivételek. 2. az xlr kábel helyesen van bekötve (norma szerint) 3. valamilyen fázis, esetleg saturácidkapcsoló nincs elnyomkodva 4. hálózati hiba, földelés helyes müködése? (érdemes átmérni a hálózatot, itt-ott....) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horvath Viktor Válaszolta August 2, 2014 Share Válaszolta August 2, 2014 Hello, nekem is van egy mikrofon anomaliam. Van egy audix kondi mikim, nagymemranos es hullamozva el-el tunik a hang. kiprobaltam tobb rendszeren tobb kabellel es mindig produkalja. Tehat marad a mikrofon mint lehetseges hiba forras. Valaki hallott mar ilyet? Koszi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gamda Válaszolta August 2, 2014 Share Válaszolta August 2, 2014 Hello, nekem is van egy mikrofon anomaliam. Van egy audix kondi mikim, nagymemranos es hullamozva el-el tunik a hang. kiprobaltam tobb rendszeren tobb kabellel es mindig produkalja. Tehat marad a mikrofon mint lehetseges hiba forras. Valaki hallott mar ilyet? Koszi. Egyszer valaki ugyanerre a tünetre panaszkodott a Behringer B1-el kapcsolatban. Nem javíttatta meg, így az okra nem derült fény. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horvath Viktor Válaszolta August 3, 2014 Share Válaszolta August 3, 2014 Egyszer valaki ugyanerre a tünetre panaszkodott a Behringer B1-el kapcsolatban. Nem javíttatta meg, így az okra nem derült fény. haha. Ez kiraly drama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NLS Válaszolta August 5, 2014 Share Válaszolta August 5, 2014 Hello, nekem is van egy mikrofon anomaliam. Van egy audix kondi mikim, nagymemranos es hullamozva el-el tunik a hang. kiprobaltam tobb rendszeren tobb kabellel es mindig produkalja. Tehat marad a mikrofon mint lehetseges hiba forras. Valaki hallott mar ilyet? Koszi. Kapszulacsere...Ha érdekel van is hozzá kapszulám,több audix is így járt ismerősi körben. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horvath Viktor Válaszolta August 6, 2014 Share Válaszolta August 6, 2014 Kapszulacsere...Ha érdekel van is hozzá kapszulám,több audix is így járt ismerősi körben. Koszi szepen a felajanlast, egyenlore csak erdeklodtem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rootkiller Válaszolta February 3, 2015 Share Válaszolta February 3, 2015 Kapszulacsere...Ha érdekel van is hozzá kapszulám,több audix is így járt ismerősi körben. Az Audix kapszulák szeretnek megmurdelni, ugyan dinamikus de a D6unkban a harmadik kapszula dolgozik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kérdés
fulton
Sziasztok
Véleményetek szerint hol/mi lehet a gond a következő láncal?
válasz erre a kérdésre
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.