Bendi Létrehozva May 6, 2014 Share Létrehozva May 6, 2014 https://shop.presonus.com/ A PreSonus Studio One 2 Artist most csak $5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquarius Válaszolta May 6, 2014 Share Válaszolta May 6, 2014 Ha elfogadnának Maestro kártyát, most lenne egy Studio One Artistom meg egy Ampire XT Metal Packom. Fene a pofájukat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquarius Válaszolta May 6, 2014 Share Válaszolta May 6, 2014 Na azért csak összehoztam. Köszi a tippet bendi!!! Ez tényleg kihagyhatatlan ajánlat volt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
comp Válaszolta May 7, 2014 Share Válaszolta May 7, 2014 Sajna már ezen az áron adják :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bendi Válaszolta May 7, 2014 Szerző Share Válaszolta May 7, 2014 Igen, sajnos csak egy napig élt ez az akció. Link to comment Share on other sites More sharing options...
V László Válaszolta May 12, 2014 Share Válaszolta May 12, 2014 32 bit, nincs vst. Nem ér 5 dollárt sem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bendi Válaszolta May 12, 2014 Szerző Share Válaszolta May 12, 2014 32 bit, nincs vst. Nem ér 5 dollárt sem. 32 és 64 bit. (Na jó, az effektek csak 32 bitesek...) Korlátlan track. Kapsz hozzá egy NI Komplete Playert. Beépített hangszerek. Nagyon sok effekt. Akinek nem kellenek VST-k, azoknak kiváló ez a verzió. Hasonlítsd össze, mit kapsz Abletontól, Steinbergtől (sokkal többször) ennyiért, és rájössz, hogy mennyivel jobban jársz ezzel. Arról nem is beszélve, hogy upgrade alap a nagyobb "tesókhoz". Kicsit jobban kellene tájékozódni, mielőtt az ember sommás véleményeket megfogalmaz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bendi Válaszolta May 13, 2014 Szerző Share Válaszolta May 13, 2014 Amit pl az Ableton ad $79-ért, na AZ nem ér meg 10 centet sem. Vicc. https://www.ableton.com/en/live/feature-comparison/ A ProToolsnak az ilyen INTRO képességű verziója ingyen jár bizonyos (az összes?) AVID és M-Audio hangkártyákhoz. A Cubase Elements árához képest is arcpirító $79-et kérni egy erősen korlátozott demo verzióért. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabo Válaszolta May 13, 2014 Share Válaszolta May 13, 2014 A Reaper 60 $-ért egy "kicsit" többet nyújt. Nem kell upgrade a nagyobb tesókhoz, mert csak egyfajta Reaper van. Arról nem is beszélve, hogy nem egy főverzió ugrásig él a liszensz, hanem a következő végéig. Tehát, ha megveszed ma a 4.62-t, akkor az 5.99-ig kapsz frissítéseket rá. Csak érdekességképp, hogy ez időben mit jelent. A 4.0-ás verzió 2011 augusztus 3-án jelent meg. Azaz nincs évenkénti lehúzás stb. Előtte a főverziók így jöttek ki: v3.0-v3.7x - May 2009 - August 2011 v2.0-v2.5x - October 2007 - October 2008 v1.0-v1.888 - August 2006 - August 2007 v0.2-v0.999 - December 2005 - July 2006 Lehet így is csinálni. Rájöttek, hogy a sok 60 $ többet ér üzletileg. Arról már nem is beszélek, hogy a lelkiismeretedre apellálnak, mert amikor lejár a 60 napos kipróbálási idő, akkor utána csak figyelmeztet, hogy lécci' vegyél meg, illetve visszaszámol 10-0-ig és utána működik minden rendesen. Ezek után persze, hogy sokan megveszik 60 $-ért. Jobb érzés úgy dolgozni, hogy a felső sorban mindig látod a névreszóló liszenszet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquarius Válaszolta May 15, 2014 Share Válaszolta May 15, 2014 A Reaper 60 $-ért egy "kicsit" többet nyújt. Nem kell upgrade a nagyobb tesókhoz, mert csak egyfajta Reaper van. Arról nem is beszélve, hogy nem egy főverzió ugrásig él a liszensz, hanem a következő végéig. Tehát, ha megveszed ma a 4.62-t, akkor az 5.99-ig kapsz frissítéseket rá. Csak érdekességképp, hogy ez időben mit jelent. A 4.0-ás verzió 2011 augusztus 3-án jelent meg. Azaz nincs évenkénti lehúzás stb. Előtte a főverziók így jöttek ki: v3.0-v3.7x - May 2009 - August 2011 v2.0-v2.5x - October 2007 - October 2008 v1.0-v1.888 - August 2006 - August 2007 v0.2-v0.999 - December 2005 - July 2006 Lehet így is csinálni. Rájöttek, hogy a sok 60 $ többet ér üzletileg. Arról már nem is beszélek, hogy a lelkiismeretedre apellálnak, mert amikor lejár a 60 napos kipróbálási idő, akkor utána csak figyelmeztet, hogy lécci' vegyél meg, illetve visszaszámol 10-0-ig és utána működik minden rendesen. Ezek után persze, hogy sokan megveszik 60 $-ért. Jobb érzés úgy dolgozni, hogy a felső sorban mindig látod a névreszóló liszenszet! Először azt gondoltam, hogy offtopic troll vagy, de mégis letöltöttem a Reaper demót a posztod hatására. Hát köszi! Már párszor ránéztem, de nem tetszett alapból, viszont most eltöltöttem vele egy kis időt, és rájöttem, hogy mennyire testreszabható. Azt hiszem, ezt választom DAW-nak. Fele annyiba kerül, mint az upgrade a Studio One akciós Vsti-t kezelősre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabo Válaszolta May 15, 2014 Share Válaszolta May 15, 2014 Nem volt szándékomban trollkodni, csak egy kicsit hosszú lett a bejegyzés! :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
V László Válaszolta May 17, 2014 Share Válaszolta May 17, 2014 Kicsit jobban kellene tájékozódni, mielőtt az ember sommás véleményeket megfogalmaz. Mit kell fröcsögni, személyeskedni? Szedjél hangyát! Nekem nem kell DAW a hiányolt dolgok nélkül. Leszarom a bugyuta gyári hangszereket, de felőlem kiverheted az 1500 sávra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bendi Válaszolta May 17, 2014 Szerző Share Válaszolta May 17, 2014 Mit kell fröcsögni, személyeskedni? Szedjél hangyát!Nekem nem kell DAW a hiányolt dolgok nélkül.Leszarom a bugyuta gyári hangszereket,de felőlem kiverheted az 1500 sávra.Normális vagy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.