Adam Burucs Létrehozva May 6, 2014 Share Létrehozva May 6, 2014 Feltettem a művész úr cuccait, akit érdekelne. Ha jól emlékszem vannak itt techno fanok http://equipboard.com/pros/carl_craig?src=home_feed Link to comment Share on other sites More sharing options...
_cutoff Válaszolta May 6, 2014 Share Válaszolta May 6, 2014 Szimpatikus, hogy ilyen kevés hangszere van és azok sem a legdrágábbak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tetsuo Válaszolta May 6, 2014 Share Válaszolta May 6, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
_cutoff Válaszolta May 6, 2014 Share Válaszolta May 6, 2014 Visszaszívom .... mégsem szerény a felszerelése ... távolról sem. Már ha az ő stúdióját mutatják 4:40nél. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technox Válaszolta May 6, 2014 Share Válaszolta May 6, 2014 Köszönjük a listát... De szerintem az a lista igencsak hiányosan sorolja fel, hogy milyen cuccai vannak. Tőle kevésbé "sajnálom" a cuccokat, mint Deadmau5-től, de már ez is nyilván fetisizmus, viszont Craig legalább alkotott igenis nagy műveket... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Burucs Válaszolta May 13, 2014 Szerző Share Válaszolta May 13, 2014 Köszönjük a listát... De szerintem az a lista igencsak hiányosan sorolja fel, hogy milyen cuccai vannak. Tőle kevésbé "sajnálom" a cuccokat, mint Deadmau5-től, de már ez is nyilván fetisizmus, viszont Craig legalább alkotott igenis nagy műveket... A lista nyilván nem teljes. Elárulom, a lista feltöltése úgy történik, hogy meg kell jelölni a forrást, pl videó és a többi adatot, mondjuk 5 perc 25 secnél látható egy modul. Aztán a moderátoroknak el kell fogadniuk. Ez mind idő. És megfelelő forrásokat fogadnak csak el. Aki tudja a többit, az hozzá tudja adni, hajrá!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.