Jump to content
Ménemszól.hu
  • 0

k2000 -> artis


skogen

Kérdés

válasz erre a kérdésre

Recommended Posts

Sziasztok!

Olyan kerdesem lenne, hogy a regi k2000 gyari hangokat at lehet-e varazsolni valahogy egy uj artis szintibe?

Letezik egyszeru megoldas?

Koszi szepen!

Sztem nagyon nem azonos a wave rom a kettőben, ill ha vannak is bizonyos azonos multisamplek 1-2 azok tuti más sorszámon szerepelnek. Tehát irtózatos macera ezekkel pöcsörészni még ha hasonló mintákat is keresgélnénk amik hangzásban lefedik egymást bennük, nyilván akkor fej-fej mellett kell legyen a két cucc is! Azonfelül a K2000 egy sampler is, ami azért nem a gyári, inkább a 3rd party mintáktól volt jó.

Én korábban próbáltam Korgokban ilyen merget csinálni, pl T1,01W/Triton viszonylatban 1-2 jobb soundra de jobb ezt a gyárra bízni akik szoktak is kiadni ilyen pakkokat. Pl Kromera tuti van Triton készlet. Egyedül marhaság vele időttölteni hisz csak az effekt beállítások is napokat vehetnek el per sound, úgyhogy én se foglalkozom már velük. Tritonban mondjuk lehetett ezt egyszerűsíteni resamplinggel, de az sem az igazi mert akkor egy statikus vmit kapsz.

A Kurzweilek ehhez képest meg a sajátos paraméter arzenálukkal kb hatványozzák a rájuk fordítandó időt. Nyilvánvalóan meg ugye ehte ilyen face to face konverter szoft nem létezik.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...