bazsa82 Létrehozva July 11, 2014 Share Létrehozva July 11, 2014 A Logic-ot és a Mainstage-t is használom és a Scripter részében szeretnék néhány dolgot beállítani, ehhez keresek olyan oktató anyagot, esetleg oldalt ahol erről bővebben írnak. Ki mit szokott itt beállítani/programozni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hejdzso Válaszolta December 16, 2014 Share Válaszolta December 16, 2014 Próbáltam egy olyan helyet keresni,ahol a mozgás a legfrissebb! Talán sikerül a kérdésemre választ kapni. Logic Pro X -t használok. Olyan szoftvert keresek,ami a különböző gyártóktól származó,például EQ-kat,egy csoportba rakja. S ugyanezt megcsinálja a Compressorokkal,Limiterekkel,stb. Tehát ha én EQ-t keresek,akkor csak azok vannak abban a csoportban. Létezik ilyen,mert már láttam,különböző oktató videókon. Próbáltam most hirtelen keresni,de nem sikerült találnom,hogy példával is bemutassam. De bízom benne,hogy talán érthető,amit kérdeztem. Köszönöm a segítséget. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kérdés
bazsa82
válasz erre a kérdésre
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.