recccp Létrehozva August 24, 2014 Share Létrehozva August 24, 2014 Tudna valaki uzletet ajanlani, ahonnan szerezhetnek rack fuleket nord rack 2x-hez, es szallit a UK-ba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
loudsociety Válaszolta June 27, 2017 Share Válaszolta June 27, 2017 Ekkor: 25/08/2014 at 0:37 írta recccp: Tudna valaki uzletet ajanlani, ahonnan szerezhetnek rack fuleket nord rack 2x-hez, es szallit a UK-ba? Én most készülök csinálni, ha gondolod, vágatok +2 darabot és az anyagköltségen + postán felül mondjuk egy sörért cserébe elküldöm neked - már ha aktuális még. Ha esetleg találtál közben, megköszönném, ha elküldenéd hol, mert én sehol nem találtam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
recccp Válaszolta August 8, 2017 Szerző Share Válaszolta August 8, 2017 Szia, Itt kint Angliában írtam egy Clavia forgalmazónak, (Sound Technology Plc) akinél volt készleten. Üdv, rec Link to comment Share on other sites More sharing options...
loudsociety Válaszolta September 23, 2017 Share Válaszolta September 23, 2017 Ekkor: 09/08/2017 at 1:01 írta recccp: Szia, Itt kint Angliában írtam egy Clavia forgalmazónak, (Sound Technology Plc) akinél volt készleten. Üdv, rec Nagyon köszi a tippet, nekem is sikerült tőlük szerezni egy párat. Üdv, Tamás Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kérdés
recccp
Tudna valaki uzletet ajanlani, ahonnan szerezhetnek rack fuleket nord rack 2x-hez, es szallit a UK-ba?
válasz erre a kérdésre
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.