GÁBOR Létrehozva September 6, 2014 Share Létrehozva September 6, 2014 Sziasztok! Korg monotron delay time vezérlésére van valakinek rajza? Esetleg linket tudna valaki küldeni? Nem szeretnék ezért a csomagért fizetni, valami free shematic kellene. Egyáltalán megoldható? Megcsinálta már valaki? Köszi Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf77 Válaszolta September 6, 2014 Share Válaszolta September 6, 2014 Sziasztok! Korg monotron delay time vezérlésére van valakinek rajza? Esetleg linket tudna valaki küldeni? Nem szeretnék ezért a csomagért fizetni, valami free shematic kellene. Egyáltalán megoldható? Megcsinálta már valaki? Köszi http://amazingdiy.wordpress.com/2012/03/18/monotron-delay/ itt talán van egy kis segítség. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GÁBOR Válaszolta September 7, 2014 Szerző Share Válaszolta September 7, 2014 Nagy valószínűséggel a delay time-hoz nem lehet hozzá nyúlni. Talán ezért nem találok semmit róla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_cutoff Válaszolta September 7, 2014 Share Válaszolta September 7, 2014 Ezt asszem már hívhatjuk moddolt monotronnak :DD Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf77 Válaszolta September 7, 2014 Share Válaszolta September 7, 2014 http://amazingdiy.wordpress.com/2012/07/04/monotron-delay-mods-revisited/ Esetleg... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cursortoxyz Válaszolta November 24, 2014 Share Válaszolta November 24, 2014 Múlt héten vettem egy Monotron Duo-t, nagyon jó kis cucc csak nagyon alacsony a hangereje és iszonyatos a belső zaja. Mondjuk arra amire én használom jó, de FX-en kivül másra nem ajánlanám. Egyébként ahogy néztem meglepő módon mindenki a Delay-t vagy az eredetit módositja, nem a Duo-t. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snaper Válaszolta November 28, 2014 Share Válaszolta November 28, 2014 Nem is tudtam, hogy PT2399 van a Delay-ben... A kapcsolás elég érthető, kb egy standard PT2399 kapcsolás, mondjuk nem találom rajta az audio outot :S ... még... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kérdés
GÁBOR
Sziasztok!
Korg monotron delay time vezérlésére van valakinek rajza? Esetleg linket tudna valaki küldeni? Nem szeretnék ezért a csomagért fizetni, valami free shematic kellene.
Egyáltalán megoldható? Megcsinálta már valaki?
Köszi
válasz erre a kérdésre
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.