snaper Létrehozva November 3, 2014 Share Létrehozva November 3, 2014 http://www.dspsynth.eu/ Valaki ismeri? Esetleg tapasztalat van? Tottttál egyszerű stuff. Link to comment Share on other sites More sharing options...
InfraRedCombat Válaszolta November 4, 2014 Share Válaszolta November 4, 2014 Hmmm, akkor még finomítani kell a dolgon. A feltöltött soundcloud demó alapján azt hittem, hogy a midi csatin keresztül jönnek ezek a nem kívánt zajok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snaper Válaszolta December 11, 2014 Szerző Share Válaszolta December 11, 2014 Megcsinálom a nyákot rendesen még szerintem a héten. Szólok a srácnak, hogy dobja át a rev2-es chippet, majd meglátjuk. Így, hogy rátolsz egy extra filtert, már akár vállalható s lenne, anélkül picit zajos sajnos...meg ugye azok a pattogások Link to comment Share on other sites More sharing options...
cursortoxyz Válaszolta December 11, 2014 Share Válaszolta December 11, 2014 Köszi a tesztet, én is szemeztem a cuccal, de így kihagyom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snaper Válaszolta December 10, 2014 Szerző Share Válaszolta December 10, 2014 No azért itt egy audio demo. G-1, vezérelve a saját M4L patchel, dubby chord patch, rajta egy lasssssú Polyvoks VCF, illetve pár paraméter automatizálva van, plussz reverb+delay. Ha kapok a sráctól egy REV2-őt ingyen, ahogy ígérte (amiben javította ezt az envelope kattogást), még lehet tetszeni is fog. Közben megoldottam az opticsatis részt is, ha valakit érdekel, akkor van egy updatelt etch artom hozzá. G1-DUB.wav Link to comment Share on other sites More sharing options...
snaper Válaszolta December 7, 2014 Szerző Share Válaszolta December 7, 2014 Kis update. Megjött achip, összeraktam az optocsatolós verziót és nagyon nem vagyok elragadtatva. Sajnos nem igazán működik. A srác rajza kicsit hibás a manuálban, nálam az optocsatoló hatos lábáról le kellett menni egy 100k-s ellenállással groundra, így működött egy darabig, próbálgattam. Aztán ebé, kicsi alvás stb., a következő restart után már nem fut rendesen, kb 2-3 mp működés utánelszáll, nem tudom miért. Összeraktam egy rajzot, ami a zéner diódás változat, és a MIDI portról szedi le a tápot, ezek a MIDI portos megoldások működnek biztosan, leginkább ezeket építi mindenki. A srác szerint sem teljesen kiforrott megoldás az optocsatis, legalábbis ennél a dolognál. Picit a chip hangjáról : kiábrándító. Sajnos semmi extra, sőt, leginkább 8 bites videójátétkok jutnak eszembe róla, messze nem a reklámozott "very Jupiter/Juno like" száund. Nem mondanám, hogy kicsit vagyok csalódott...ez sajnos egy rossz hangú, rosszul dokumentált és szinte zéró supportal rendelkező projekt. (Sajnos nem elég support a "másoknál jól megy" hozzáállás...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
snaper Válaszolta November 4, 2014 Szerző Share Válaszolta November 4, 2014 Yesssss Am. MW fórumon épp ma írta a srác, hogy már melózik az MKII-őn, amin lesz 12 CV input (20 pines IC, egyenlőre smd, de lesz th is) Link to comment Share on other sites More sharing options...
InfraRedCombat Válaszolta November 4, 2014 Share Válaszolta November 4, 2014 Neked vannak SC demóhoz linkjeid? Én csak Youtube-ot találtam. Zajosnak nem baj ha zajos, a noise akkor jó, ha nem kell valamihez külön hozzárakni https://soundcloud.com/dspsynth Link to comment Share on other sites More sharing options...
snaper Válaszolta November 4, 2014 Szerző Share Válaszolta November 4, 2014 Hmmm, akkor még finomítani kell a dolgon. A feltöltött soundcloud demó alapján azt hittem, hogy a midi csatin keresztül jönnek ezek a nem kívánt zajok. Neked vannak SC demóhoz linkjeid? Én csak Youtube-ot találtam. Zajosnak nem baj ha zajos, a noise akkor jó, ha nem kell valamihez külön hozzárakni Link to comment Share on other sites More sharing options...
snaper Válaszolta November 4, 2014 Szerző Share Válaszolta November 4, 2014 Not itt a módosított, lehet menni venni nyákot Palibá'hoz Link to comment Share on other sites More sharing options...
snaper Válaszolta November 4, 2014 Szerző Share Válaszolta November 4, 2014 Közben szól a srác, hogy nem árt egy stab-kondi az IC elé is, mert lehet hallható lenne a belső kapcsolások zaja... (nem tudom ez mennyire volt helyes kifejezés...) Nekem 5V az euro csatin, mivel akarom boostolni modulár levelre, így ott lesz a power csati, szóval akkor már lehozom onnan, bár gondolkodtam a midis megoldáson nagyon Link to comment Share on other sites More sharing options...
InfraRedCombat Válaszolta November 4, 2014 Share Válaszolta November 4, 2014 Ez ám a lelkesedés! Optocsati alatt a 4n25m fototranzisztort értettem. Ennyit megér a dolog. Még a tápján gondolkozom, hogy mi legyen, lehet, hogy egy lefojtott régi nokia töltő lesz a nyerő. :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
snaper Válaszolta November 4, 2014 Szerző Share Válaszolta November 4, 2014 No itt a PCB is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snaper Válaszolta November 4, 2014 Szerző Share Válaszolta November 4, 2014 Hát itt tartok most a tervezésben. A manuálból kikaptam a kapcsolást, toltam utána egy buffert. Buffer nélkül összedobom stripboardon, megnézem milyen, aztán kap egy nyákot meg egy előlapot (Katt nagyításért) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaca Válaszolta November 4, 2014 Share Válaszolta November 4, 2014 Á, nem bírtam ki, vettem egyet. Nincs vám, nincs posta, csak 20 dolcsi. Ennyi belefér még ebbe a hónapba Yessss ! Szimpatikus hogy így ráizgultál, írd meg majd a tapasztalatokat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snaper Válaszolta November 4, 2014 Szerző Share Válaszolta November 4, 2014 Á, nem bírtam ki, vettem egyet. Nincs vám, nincs posta, csak 20 dolcsi. Ennyi belefér még ebbe a hónapba Link to comment Share on other sites More sharing options...
snaper Válaszolta November 4, 2014 Szerző Share Válaszolta November 4, 2014 Én is beszéltem tegnap a sráccal. Maxba sokkal jobb crossplatform editort tudnék gyártani hozzá. Mit értesz optós változat alatt? Nem akarsz kettőt rendelni? Felezhetnénk;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
InfraRedCombat Válaszolta November 3, 2014 Share Válaszolta November 3, 2014 A héten tervezek rendelni egy chipet, ha összerakom (külső tápos, opto-csatolós verzsön), referálok. A midi tápos a demók alapján zajosnak tűnik. :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kérdés
snaper
http://www.dspsynth.eu/
Valaki ismeri?
Esetleg tapasztalat van?
Tottttál egyszerű stuff.
válasz erre a kérdésre
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.