Jump to content
Ménemszól.hu
  • 0

YAMAHA MOX file segítség


Koródi Csaba

Kérdés

Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni Yamaha MOX file mentésben.

 

Mielőtt eladtam a Yamaha MOX-omat, előrelátóan lementettem róla az adataimat, de annnyira okos voltam, hogy csak a MOX .all formátumában… Az meg sem fordult a fejemben, hogy többet az életben nem fogok hozzáférni a zenéimhez abból a fájból  :stuff: 

 

Szóval ha valaki teheti, erre szeretném megkérni, hogy egy .all fájlból kb. 6 db MID fájlba kéne kimenteni a Song-jaimat.

 

Előre is köszönöm!

 

:thumbsu: 

post-24-0-91633100-1415700588.jpg

Link to comment
Share on other sites

válasz erre a kérdésre

Recommended Posts

Ismerős. :) Én eladás előtti este mentegettem mindent legutóbbi eladott Yamahámból és szorgalmasan jegyzeteltem azt is, hogy milyen tracken mik szóltak. Egyébként hasonlóan kaptam olyan tanácsot is, hogy ha még nincs fix bevált sound setje az embernek, vagy sűrűn cserélgeti a hangszerében, akkor érdemes ilyen full mentéssel kiexportálni az összes adatot, beállítást, mert később nem ér meglepetés visszatöltve. Persze a songok ettől még nem vállnak SMF-é, arra marad az egyesével való bogarászás.

Hasonló problémát tárgyalnak itt is, csak ugyanúgy az SMF mentés szerepel benne. Gyanítom hogy nincs olyan program, ami ismeri a Yamaha Song szerkezetét, így tényleg vmi MOX tulajt kéne megkérni, akár azon a fórumon, hamarabb lesz megoldás. Vagy besétálni egy hangszerboltba ahol van ilyen hangszer és... :)
http://www.motifator.com/index.php/support/view/moving_a_mox6_mox8_song_into_a_cubase_project

Link to comment
Share on other sites

Köszi. Valóban azért csináltam mindig full mentéseket hogy egyben legyenek a csomagok, betöltögetni úgyis lehetett belőle külön-külön az elemeket. Sajnos Cubase-m sincs, meg semmi más PC-s holmim sem. Így arra számítok hogy egy MOX tulaj meg tudja ezt nekem tenni. Nem nagy tételről van szó, csak pár kezdemény készült a hangszeren, de nem bánnám ha ezek MIDI-ben előkerülnének.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...