Bendi Létrehozva November 24, 2014 Share Létrehozva November 24, 2014 Nov. 24- dec. 1-ig fél áron lehet hozzájutni a PreSonus Studio One DAW-hoz. https://shop.presonus.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Csuzlee Válaszolta November 20, 2017 Share Válaszolta November 20, 2017 1 órája írta Hobkins: Ha jól emlékszem, tavaly sem játszott semmi ilyesmit igen, tavaly sem volt volt BF nálunk.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KraD Válaszolta November 19, 2018 Share Válaszolta November 19, 2018 Ekkor: 2017. 11. 21. at 22:26 írta AudioWorks Hangtechnika: Mindeközben...http://www.cakewalk.com/Gibson-Announcement Sajnalom... En valamiert mindig szerettem a Z3ta -val dolgozni, amikor 8-10 vasat tartottam a midi tuzbe meg akkor is. Mondjuk pont ennek az oldalnak a hatasara vettem softokat igy ez 4-re csokkent mara, de ezeknel is az USB + editor a minimum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bendi Válaszolta November 19, 2018 Szerző Share Válaszolta November 19, 2018 Idén is 50%-os akció van a PreSonus Studio One 4-re. https://shop.presonus.com/Studio-One Ismét csak a checkout előtt látszik a "félár". Link to comment Share on other sites More sharing options...
AudioWorks Hangtechnika Válaszolta November 21, 2017 Share Válaszolta November 21, 2017 Mindeközben...http://www.cakewalk.com/Gibson-Announcement Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koródi Csaba Válaszolta November 21, 2017 Share Válaszolta November 21, 2017 17 órája írta Bendi: Ha nem használsz szoftver hangszereket, akkor teljesen jó a Prime. Ahhoz is adják a saját Presence XT romplerjüket. MAX. 8 audio sávra van szükségem, ennyit tud a BOSS Micro BR-80 rögzíteni. A többi mind vas Gondoltam megnézem a shop-ot, elgondolkoztam az Artist megvásárlásán, majd észrevettem a Prime-ot. Zsír Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bendi Válaszolta November 20, 2017 Szerző Share Válaszolta November 20, 2017 15 perccel ezelőtt írta Koródi Csaba: Nna, ez a topik most tök jól jött. Nekem az ingyenes Prime is untig elég Ha nem használsz szoftver hangszereket, akkor teljesen jó a Prime. Ahhoz is adják a saját Presence XT romplerjüket. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koródi Csaba Válaszolta November 20, 2017 Share Válaszolta November 20, 2017 Nna, ez a topik most tök jól jött. Nekem az ingyenes Prime is untig elég Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bendi Válaszolta November 20, 2017 Szerző Share Válaszolta November 20, 2017 24 perccel ezelőtt írta Csuzlee: Szokott náluk is lenni "félévi vásár", idén is volt (valamikor a nyáron) 40% minden DAW-ra Én 30%-ra emlékeztem, de valami rémlik, hogy tényleg volt ilyen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Csuzlee Válaszolta November 20, 2017 Share Válaszolta November 20, 2017 7 perccel ezelőtt írta Bendi: A Steinberg nem szokott ekkora árengedményt adni. Az is igaz, hogy az egyik legelterjedtebb DAW a piacon, minek erőlködjön. Szokott náluk is lenni "félévi vásár", idén is volt (valamikor a nyáron) 40% minden DAW-ra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bendi Válaszolta November 20, 2017 Szerző Share Válaszolta November 20, 2017 A Steinberg nem szokott ekkora árengedményt adni. Az is igaz, hogy az egyik legelterjedtebb DAW a piacon, minek erőlködjön. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hobkins Válaszolta November 20, 2017 Share Válaszolta November 20, 2017 22 perccel ezelőtt írta Csuzlee: Steinberg is megjátszhatná... Ha jól emlékszem, tavaly sem játszott semmi ilyesmit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Csuzlee Válaszolta November 20, 2017 Share Válaszolta November 20, 2017 Steinberg is megjátszhatná... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bendi Válaszolta November 20, 2017 Szerző Share Válaszolta November 20, 2017 Megint 50%-os akció van a Studio One 3-ra. (Upgrade-re is, csak a crossgrade nem akciós.) Nincs semmilyen kód, az árakon sem látszik, a vásárláskor vonja le az 50%-os kedvezményt az árból a "checkout" előtt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KillerFox Válaszolta November 25, 2014 Share Válaszolta November 25, 2014 Eléggé szép kis akció. Ha nem lennék teljesen elégedett a reaperrel, 100% h beruháznék erre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bendi Válaszolta November 25, 2014 Szerző Share Válaszolta November 25, 2014 Mi a baj a Studio One-nal? (Komolyan kérdem, nem kötözködök...) A múltkori 5USD-s akcióban az Artistot lehetett megvenni, ami tényleg semmit nem tud, ha VSTi-kben, AU-kban gondolkodik az ember*, viszont upgrade alap a nagyobb verziókhoz, amik viszont már teljesértékű DAW-ok. Korlátlan track szám, VSTi, AU kezelés, saját szoft hangszerek... És azért azt is tegyük hozzá, hogy sokszor siránkoznak ifjú "csóró" zenészpalánták, hogy "drága a szoftver". No kérem, ha van egy 5USD-s Artistja valakinek, akkor két heti cigaretta áráért megkapja most a Producer verziót. Tényleg drága? http://www.presonus.com/products/studio-one/compare-versions Az egy más kérdés, hogy magának a DAW-nak a kezelése eléggé más, mint a többi elterjedt DAW-é, de ez nem képesség, hanem tulajdonság. (Azt már csak halkan teszem hozzá, hogy nincs HW-kulcs, 5 gépre telepítheted és aktiválhatod, erre jogosít a licensz.) * - Azért az Artist még mindig nagyságrendekkel jobb ár/érték aránnyal rendelkezik, ha nincs szükséged külső VSTi-kre, AU-kra. Ha csak audio sávokat veszel fel, akkor kiváló lehetőség. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquarius Válaszolta November 24, 2014 Share Válaszolta November 24, 2014 Én legutóbb megvettem, de inkább álljatok át Reasonre! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kérdés
Bendi
Nov. 24- dec. 1-ig fél áron lehet hozzájutni a PreSonus Studio One DAW-hoz.
https://shop.presonus.com/
válasz erre a kérdésre
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.