Jump to content
Ménemszól.hu
  • 0

PreSonus fél áron - Black Friday

Bendi

Kérdés

válasz erre a kérdésre

Recommended Posts

• 0

Mi a baj a Studio One-nal? (Komolyan kérdem, nem kötözködök...)

A múltkori 5USD-s akcióban az Artistot lehetett megvenni, ami tényleg semmit nem tud, ha VSTi-kben, AU-kban gondolkodik az ember*, viszont upgrade alap a nagyobb verziókhoz, amik viszont már teljesértékű DAW-ok. 

Korlátlan track szám, VSTi, AU kezelés, saját szoft hangszerek...

És azért azt is tegyük hozzá, hogy sokszor siránkoznak ifjú "csóró" zenészpalánták, hogy "drága a szoftver". No kérem, ha van egy 5USD-s Artistja valakinek, akkor két heti cigaretta áráért megkapja most a Producer verziót. Tényleg drága? ;)

http://www.presonus.com/products/studio-one/compare-versions

Az egy más kérdés, hogy magának a DAW-nak a kezelése eléggé más, mint a többi elterjedt DAW-é, de ez nem képesség, hanem tulajdonság.

(Azt már csak halkan teszem hozzá, hogy nincs HW-kulcs, 5 gépre telepítheted és aktiválhatod, erre jogosít a licensz.)

* - Azért az Artist még mindig nagyságrendekkel jobb ár/érték aránnyal rendelkezik, ha nincs szükséged külső VSTi-kre, AU-kra. Ha csak audio sávokat veszel fel, akkor kiváló lehetőség. 

Szerkesztette bendi

• 0
17 órája írta Bendi:

Ha nem használsz szoftver hangszereket, akkor teljesen jó a Prime. Ahhoz is adják a saját Presence XT romplerjüket.

MAX. 8 audio sávra van szükségem, ennyit tud a BOSS Micro BR-80 rögzíteni. A többi mind vas :)
Gondoltam megnézem a shop-ot, elgondolkoztam az Artist megvásárlásán, majd észrevettem a Prime-ot. Zsír :)

• 0
Ekkor: 2017. 11. 21. at 22:26 írta AudioWorks Hangtechnika:

Sajnalom...
En valamiert mindig szerettem a Z3ta -val dolgozni, amikor 8-10 vasat tartottam a midi tuzbe meg akkor is.
Mondjuk pont ennek az oldalnak a hatasara vettem softokat igy ez 4-re csokkent mara, de ezeknel is az USB + editor a minimum.