Bendi Létrehozva November 24, 2014 Share Létrehozva November 24, 2014 Nov. 24- dec. 1-ig fél áron lehet hozzájutni a PreSonus Studio One DAW-hoz. https://shop.presonus.com/ Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Aquarius Válaszolta November 24, 2014 Share Válaszolta November 24, 2014 Én legutóbb megvettem, de inkább álljatok át Reasonre! Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Bendi Válaszolta November 25, 2014 Szerző Share Válaszolta November 25, 2014 (szerkesztve) Mi a baj a Studio One-nal? (Komolyan kérdem, nem kötözködök...) A múltkori 5USD-s akcióban az Artistot lehetett megvenni, ami tényleg semmit nem tud, ha VSTi-kben, AU-kban gondolkodik az ember*, viszont upgrade alap a nagyobb verziókhoz, amik viszont már teljesértékű DAW-ok. Korlátlan track szám, VSTi, AU kezelés, saját szoft hangszerek... És azért azt is tegyük hozzá, hogy sokszor siránkoznak ifjú "csóró" zenészpalánták, hogy "drága a szoftver". No kérem, ha van egy 5USD-s Artistja valakinek, akkor két heti cigaretta áráért megkapja most a Producer verziót. Tényleg drága? http://www.presonus.com/products/studio-one/compare-versions Az egy más kérdés, hogy magának a DAW-nak a kezelése eléggé más, mint a többi elterjedt DAW-é, de ez nem képesség, hanem tulajdonság. (Azt már csak halkan teszem hozzá, hogy nincs HW-kulcs, 5 gépre telepítheted és aktiválhatod, erre jogosít a licensz.) * - Azért az Artist még mindig nagyságrendekkel jobb ár/érték aránnyal rendelkezik, ha nincs szükséged külső VSTi-kre, AU-kra. Ha csak audio sávokat veszel fel, akkor kiváló lehetőség. Szerkesztette November 25, 2014 bendi Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 KillerFox Válaszolta November 25, 2014 Share Válaszolta November 25, 2014 Eléggé szép kis akció. Ha nem lennék teljesen elégedett a reaperrel, 100% h beruháznék erre. Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Bendi Válaszolta November 20, 2017 Szerző Share Válaszolta November 20, 2017 Megint 50%-os akció van a Studio One 3-ra. (Upgrade-re is, csak a crossgrade nem akciós.) Nincs semmilyen kód, az árakon sem látszik, a vásárláskor vonja le az 50%-os kedvezményt az árból a "checkout" előtt. Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Csuzlee Válaszolta November 20, 2017 Share Válaszolta November 20, 2017 Steinberg is megjátszhatná... 1 Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Hobkins Válaszolta November 20, 2017 Share Válaszolta November 20, 2017 22 perccel ezelőtt írta Csuzlee: Steinberg is megjátszhatná... Ha jól emlékszem, tavaly sem játszott semmi ilyesmit Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Bendi Válaszolta November 20, 2017 Szerző Share Válaszolta November 20, 2017 A Steinberg nem szokott ekkora árengedményt adni. Az is igaz, hogy az egyik legelterjedtebb DAW a piacon, minek erőlködjön. Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Csuzlee Válaszolta November 20, 2017 Share Válaszolta November 20, 2017 1 órája írta Hobkins: Ha jól emlékszem, tavaly sem játszott semmi ilyesmit igen, tavaly sem volt volt BF nálunk.... Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Csuzlee Válaszolta November 20, 2017 Share Válaszolta November 20, 2017 7 perccel ezelőtt írta Bendi: A Steinberg nem szokott ekkora árengedményt adni. Az is igaz, hogy az egyik legelterjedtebb DAW a piacon, minek erőlködjön. Szokott náluk is lenni "félévi vásár", idén is volt (valamikor a nyáron) 40% minden DAW-ra Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Bendi Válaszolta November 20, 2017 Szerző Share Válaszolta November 20, 2017 24 perccel ezelőtt írta Csuzlee: Szokott náluk is lenni "félévi vásár", idén is volt (valamikor a nyáron) 40% minden DAW-ra Én 30%-ra emlékeztem, de valami rémlik, hogy tényleg volt ilyen. Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Koródi Csaba Válaszolta November 20, 2017 Share Válaszolta November 20, 2017 Nna, ez a topik most tök jól jött. Nekem az ingyenes Prime is untig elég Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Bendi Válaszolta November 20, 2017 Szerző Share Válaszolta November 20, 2017 15 perccel ezelőtt írta Koródi Csaba: Nna, ez a topik most tök jól jött. Nekem az ingyenes Prime is untig elég Ha nem használsz szoftver hangszereket, akkor teljesen jó a Prime. Ahhoz is adják a saját Presence XT romplerjüket. Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Koródi Csaba Válaszolta November 21, 2017 Share Válaszolta November 21, 2017 17 órája írta Bendi: Ha nem használsz szoftver hangszereket, akkor teljesen jó a Prime. Ahhoz is adják a saját Presence XT romplerjüket. MAX. 8 audio sávra van szükségem, ennyit tud a BOSS Micro BR-80 rögzíteni. A többi mind vas Gondoltam megnézem a shop-ot, elgondolkoztam az Artist megvásárlásán, majd észrevettem a Prime-ot. Zsír Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 AudioWorks Hangtechnika Válaszolta November 21, 2017 Share Válaszolta November 21, 2017 Mindeközben...http://www.cakewalk.com/Gibson-Announcement Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Bendi Válaszolta November 19, 2018 Szerző Share Válaszolta November 19, 2018 Idén is 50%-os akció van a PreSonus Studio One 4-re. https://shop.presonus.com/Studio-One Ismét csak a checkout előtt látszik a "félár". 1 Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 KraD Válaszolta November 19, 2018 Share Válaszolta November 19, 2018 Ekkor: 2017. 11. 21. at 22:26 írta AudioWorks Hangtechnika: Mindeközben...http://www.cakewalk.com/Gibson-Announcement Sajnalom... En valamiert mindig szerettem a Z3ta -val dolgozni, amikor 8-10 vasat tartottam a midi tuzbe meg akkor is. Mondjuk pont ennek az oldalnak a hatasara vettem softokat igy ez 4-re csokkent mara, de ezeknel is az USB + editor a minimum. Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kérdés
Bendi
Nov. 24- dec. 1-ig fél áron lehet hozzájutni a PreSonus Studio One DAW-hoz.
https://shop.presonus.com/
válasz erre a kérdésre
Recommended Posts