Jump to content
Ménemszól.hu
  • 0

Kontakt5 add library ( nicnt file )


zsole

Kérdés

Sziasztok ! 

 

Szeretnék Kontakt library-t összeállítani, de a nicnt file szerkesztést nem igazán értem. Azt szeretném elérni, hogy a kiválogatott könyvtárak a wallpaper és az nicnt fájl hozzáadásával láthatóvá váljék a balodali kezelőfelületen.

 

https://www.youtube.com/watch?v=QJ3QQWnoYJc

 

Ehhez szükségem lenne a nicnt file szerkesztésére, de az a gondom, hogy egy másik behívott nicnt fájl megváltoztatásához, mikor jobb click után szerkesztem, nem találom ,hogy a SNPID értéket mire kell átállítani. ( nálam a jegyzettömb ugrik fel és nem látom az example.nicnt filet, úgy ahogy a videoban...

 

 

vagy itt egy másik video erről..

Szóval ,ha valaki tudna segíteni, és leírná ennek a SNPID dolognak a lényegét, annak hálás lennék...üdv.Zs

Link to comment
Share on other sites

válasz erre a kérdésre

Recommended Posts

ez nem olyan feature, amit a license alapján használhatsz: csak a fizetős (pontosabban a Kontakt Player-es) könyvtáraknak támogatott a Library tabban való megjelenése, amiért fizetned kell az NI-nek. vannak hack-ek, amik működtek régebbi Kontakt-okon, meg van ami rendben van mindig (pl. rakd be a Factory libbe alkönyvtárként amit Library tabba szeretnél és máris egy kattintással közelebb kerül), de egyébként ez bizony egy olyan dolog, amiért kemény pénzeket kell, hogy fizessenek a fejlesztők.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...