DeMarco Létrehozva January 6, 2015 Share Létrehozva January 6, 2015 1 IN / 8 OUT midi splitter 100 €-ért Link to comment Share on other sites More sharing options...
juliusz Válaszolta January 6, 2015 Share Válaszolta January 6, 2015 ez arra jó, ha egy kütyünek nincs midi thru kimenete? Link to comment Share on other sites More sharing options...
oscar Válaszolta January 6, 2015 Share Válaszolta January 6, 2015 Végülis mondhatjuk, hogy igen. Egy midi kimenetből 8-at csinál. Ahhoz képest annyira nem olcsó... annak jó, akinek nagyon kevés a helye. Szerintem jobb egy régi 1U rackes 8x8-as midi interfészt/patchbayt vadászni ebben az ársávban (emagic, motu, roland stb.), és az típustól függően midi patchbay, merger stb. is lehet. Amúgy érdemes körülnézni az oldalon, elég pofás dolgokat épít a gyerek analóg/modular vonalon ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinnui Válaszolta January 9, 2015 Share Válaszolta January 9, 2015 Ránézésre 2-3e Ft-ból meg is építhető. Sima jelismétlő, a bemenetére kapott midi jeleket egy optocsatoló után az összes kimenetén megismétli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cursortoxyz Válaszolta January 12, 2015 Share Válaszolta January 12, 2015 Ránézésre 2-3e Ft-ból meg is építhető. Sima jelismétlő, a bemenetére kapott midi jeleket egy optocsatoló után az összes kimenetén megismétli. HEStore-ból megrendeltem a szükséges alkatrészeket. 930 forint volt ház és tápegység nélkül, úgyhogy nemsokára megépítem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
axon.dust Válaszolta January 14, 2015 Share Válaszolta January 14, 2015 En megepitettem a linken szereplo darabot mar, mukodik tokeletesen. Viszont ket korrekciora szorul: - az R2 nem 10K, hanem 3.3K kell, hogy legyen - nagyon nem mindegy milyen 7414 van benne, low power schottky nem jo, high speed cmos kell, pl SN74HC14N (Texas Instruments) Lomexben kaphato. 4000 ft korul megvolt dobozostul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.