Jump to content
Ménemszól.hu

WNAMM15: Kurzweil German D Grand EXP bővítmény a PC3K-hoz!


spacechimp

Recommended Posts

A 2015-ös NAMM-ra a Kurzweil bejelentette bővítőkártyáját, ami a PC3K tulajoknak öröm: az Artis German D Grand hibátlanul "mintavett" német nagyzongora-mintát szerelhetik önkezűleg hangszerükbe. 

A German D Grand bővítmény kizárólag a PC3K-val kompatibilis, és fontos tudni, hogy amint az új "Dual Inline Memory Module" (hétköznapi nevén DIMM) bekerül a szintetizátorba, nem áll módunkban saját mintákat töltögetni a hangszerbe.  Ez a bővítmény azok számára fontos, akik nem használják a PC3K sample lejátszó részét, nem bíbelődnek saját minták szerkesztésével, de szeretnék az Artis-ban megjelent elképesztő részletességű, dinamikus, új zongora hangszíneket magukénak tudni. Ezeket aztán tetszés szerint hívhatjuk be a programokba layer-nek, vagy programokként a setup-okba.

A bővítőkártya installálása után 31 zongoraprogram, és 16 setup kerül a mintákon kívül a PC3K-ba.
NEM KOMPATIBILIS a German D Grand EXP kártya a PC3, és PC3LE szériákkal. 
 





 

post-10-0-75190900-1421871808_thumb.png

Link to comment
Share on other sites

:) Vicces. Akinek nem kell a sampler, vesz egyáltalán K-t? Ha meg a zongorahangra vágyik vesz artist vagy fortet. Ez nagy butaság volt a gyártól hogy kinyírja a sampler részt egyben sztem!

Még ha legalább az új Bogányi-zongora hangja szólna belőle! ;)

Egyet értek én is. Az első reakcióm a hir láttán, hogy yesss nem feledkeztek meg a PC3K tulajokról. Aztán elolvastam a cikket, es a rekcióm erre módosult... B@$£%~#%} Kurzweil... De valahol várható volt.. Összesen két slot van a gépben bővítés gyanánt. Az egyikben van a flash memória, a másik üres. Oda vettük bele a kore64 -et. Marad a kérdés.. Kore64 helyére nem tud bekerülni ez a dimm?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...