Jump to content
Ménemszól.hu

Megjelent az Elektron Overbridge (publikus bétája)


madhead

Recommended Posts

Bő egy évvel az Overbridge bejelentése után, a tegnapi naptól elérhető vált az Elektron analóg hangszereihez készült Overbridge publikus bétája, melynek segítségével tökéletesen integrálhatjuk az eszközöket számítógépes környezetbe.

 

Az alábbi linken lehet feliratkozni a béta levelezőlistára, ahonnan máris letölthető a jelenleg 0.9-es verzió.

 

 

Az Overbridge használatával az Analog Four, az Analog Keys, valamint az Analog Rytm hangszereket szinte ugyanúgy lehet használni, mint bármely tetszőleges szoftver plug-int. Korábban már az Access Virus kapcsán láthattunk ilyen integrációt, ahol az eszköz részint hangkártyaként is használható, valamint a különböző paraméterek, presetek-patchek mentése/szerkesztése egy plug-inen keresztül egyszerűen megoldható.

A hangszerek összes analóg ki és bejárata külön-külön jelenik meg mint a hangkártya független csatornái. A lehetőségeknek szinte csak a fantázia szabhat határt. Akár külső effektezésre, mint analóg szűrés vagyy torzító is használható, hogy még élettelibbé tegyünk bizonyos sávokat.

 

post-7-0-79701600-1433348655_thumb.png

 

Jelen pillanatban még csak VST verzióban és Analog Four/Keys szintetizátorokhoz próbálható ki a béta verzió, de napokon belül kijön az AudioUnit verzió, valamint az Analog Rytm támogatás is. Az ígéretek szerint minden probléma nélkül használható egyszerre több Elektron eszköz is Overbridge alatt.

 

*a béta verzió jelen állapotában azért még tartalmaz hibákat

 

 

 

 

 

 

post-7-0-29998500-1433348644_thumb.png

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...