Jump to content
Ménemszól.hu
  • 0

Midi Kontroller, amire programozható billentyűzet kiosztás


E Attila

Kérdés

Sziasztok,

Eddig egyedül a Novation Nocturn-t találtam, amit az Automap segítségével lehet felprogramozni, pl hogy egy poti valamilyen billentyű kombinációt hajtson végre. A kérdésem az lenne hogy mi más ilyen szoftver és hardver támogatás létezik? A Behringer BCR2000 nagyon szimpatikus árban és tudásban, de sehol nem lelek hozzá környezetet ahol ilyesmit állíthatnék, és ezt a rendszerben bármilyen szoftver kezelje.

Rendszerkövetelmény: Mac OS X.

Segítségetek köszönöm.

Link to comment
Share on other sites

válasz erre a kérdésre

Recommended Posts

Ha jól értem, most szeretnél venni egy midi kontrollert. Mire szeretnéd használni ezt a kontrollert, és mihez kell ez az extra funkció? Egyébként Behringerrel óvatosan, nem savazni akarom a céget, de veszel egy Behringert és egészen addig amíg le nem cseréled valami jobb márkára, azt hiszed hogy a Behringer jó :) Novation Automapról pedig csak pozitívan tudok beszélni.

Link to comment
Share on other sites

Igen, mástól is hallottam, csak láttam h olcsó és nekem jó lenne :)

Nekem fotós alkalmazás Nyers képek feldolgozására kellene. Lightroom-hoz van külön plugin az nem lenne szenvedős, de én mást használok és ott nincs. Nekem ezért szükséges hogy bill parancsokat lehessen feldolgozni. 

Novation Nocturn jó lenne ha mást nem találok az lesz mert az Automap tud ilyet. PL: 1. poti: ctrl shift + 2. poti ctrl shift alt + és így tovább...

Na erre kéne más megoldás ha létezik és 8nál több potit tartalmaz :) A novation launch controll tök jó lenne 16 potival de azt meg automap nem támogatja. Tiszta ördögi kör :)
 

Link to comment
Share on other sites

De a Novation-nek van sok más eszköze, ami támogatja. Szerintem vegyél használtan egy Novation Remote ZeroSL- t. Ennek két változata van, az újabb kiadáson egyik oldalon van csak LCD kijelzö és érintésre automatikusan változik az LCD kijelző. AZ újabbikat használtan olyan 40-50 körül lehet megkapni, néha olcsóbban! A régi változat is iszonyat jó, nekem az van. Én anno videót vágtam is vele...

Link to comment
Share on other sites

Az Automap támogatásánál írja ezt? Azért kérdezem, mert nekem a legújabb automap van fent és vígan megy vele az első generációs (MKI) Remote Zero SL. Egyébként a Remote SL családba tartozik a Zero is. Csak annak nincs billentyűzete (azért Zero).

Link to comment
Share on other sites

Én is gondolkodtam, hogy veszek majd egy MKII-t és megtartom az elsőt is és egyszerre két eszközöm lesz :D

Mert egyik jó az, ha fixen keverőn van, a másik meg az adott pluginra áll át. Valamint jó lenne egy harmadik is, amin meg csak a saját dolgaim lennének, de az már durva lenne :D

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...