Kilobeat Létrehozva October 9, 2015 Share Létrehozva October 9, 2015 ...de ez is csak egy kontroller, hangkártya, toch screen pótló OSX-hez ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vallyont Válaszolta October 10, 2015 Share Válaszolta October 10, 2015 De nem így működnie.A zoomnál se túl gördülékeny a történet, de amikor 54 másodpercnél a hivatalos videóban késik a reakció, s az ujj után lemaradva igyekeznek a paraméterek megváltozni, az módfelett aggasztó. Felvették volna legalább többször, csak lett volna alkalom, amikor rendesen fut.Még hogy visszatért a király! :'(Egyébként el tudom képzelni, mennyit könnyítene egy ilyen önálló hozlakviszlek a beatmakerek életén. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kilobeat Válaszolta October 10, 2015 Szerző Share Válaszolta October 10, 2015 A zoomnál se túl gördülékeny a történet, de amikor 54 másodpercnél a hivatalos videóban késik a reakció, s az ujj után lemaradva igyekeznek a paraméterek megváltozni, az módfelett aggasztó. Felvették volna legalább többször, csak lett volna alkalom, amikor rendesen fut.Még hogy visszatért a király! :'(Egyébként el tudom képzelni, mennyit könnyítene egy ilyen önálló hozlakviszlek a beatmakerek életén.Gyász :)Jó lenne, de nincs innováció, csak gányolás a zenész-kütyüs, hangkártyás iparágban. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soma Válaszolta October 30, 2015 Share Válaszolta October 30, 2015 Inkább csapkodom az MPC2000XL-t, mint egy részeg csimpánz. Azt megnyomod, és akkor szól, amikor én akarom. Van APC-m is, Macbook Pro-val használom, de NEM tökéletes az sem. Lehet, SSD-vel jobb lenne, de az APC 20 egy fokkal sem tud kvázi kevesebbet, mint ezek; mindegyiknél a gép számol, ezek csak kontrollerek. Ok, na meg a hangkártya, de annyit nem érnek, amennyibe kerülnek... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stormrage Válaszolta November 16, 2015 Share Válaszolta November 16, 2015 ooo, hogy ez az eszkoz miert nem standalone.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.