DragonTamás Létrehozva April 20, 2011 Share Létrehozva April 20, 2011 Mikor kaphat az ember munka közben olyan hibaüzenetet, hogy: "hiba az adatfolyamban, ellenőrizze a disk allokációt!" A helyes válaszért virtuális dícséret jár! Lehet tippelni! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaborvari Válaszolta April 20, 2011 Share Válaszolta April 20, 2011 Mikor kaphat az ember munka közben olyan hibaüzenetet, hogy: "hiba az adatfolyamban, ellenőrizze a disk allokációt!" A helyes válaszért virtuális dícséret jár! Lehet tippelni! Valaki beleakadt a külső hard disk adatkábelébe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koródi Csaba Válaszolta April 20, 2011 Share Válaszolta April 20, 2011 Épp a Shut Downt akartad nyomni? :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brevis Válaszolta April 20, 2011 Share Válaszolta April 20, 2011 Az oprendszer egy idő után automatikusan kikapcsolta a merevlemezt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonTamás Válaszolta April 21, 2011 Szerző Share Válaszolta April 21, 2011 Közel jártatok, de még ennél is szebb a sztori. Történt ugyanis, hogy egy idióta (én) egész egyszerűen menet közben leválasztottam a külső hd-t.... Ezután közel egy percig csodálkoztam, hogy mit akar a pro tools... Eheti doublefacepalm díjat adományozok magamnak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Főr Gábor Válaszolta November 3, 2013 Share Válaszolta November 3, 2013 Nem találtam erre topikot, újat meg nem nyitnék emmiatt: Lehet, hogy elég hülye kérdés de: pro tools channel stripjén képeken videókon látok a "record" lámpa mellett egy "i" betüt. Egyszerűen nem jövök rá, hogy mi az és honnan lehet elővarázsolni. (Logic-ban "Input") Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wheel Válaszolta November 3, 2013 Share Válaszolta November 3, 2013 Mutatnál képet vagy videót? Nekem nincs és a manuálban sem találok ilyet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Főr Gábor Válaszolta November 3, 2013 Share Válaszolta November 3, 2013 van benne: http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://thestudiofiles.com/wp-content/uploads/2011/02/lotsoftracks.png&imgrefurl=http://thestudiofiles.com/?p%3D999&h=1080&w=1920&sz=207&tbnid=TWJZomTXSXY4YM:&tbnh=124&tbnw=220&zoom=1&usg=__Z9lDqutvw8G1XKQIdFiyAt4sv78=&docid=jrZzg4btjTf37M&sa=X&ei=2ZZ2Uq32M8LQtQaRnIHoBA&ved=0CDoQ9QEwBA nincs benne: http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://media.soundonsound.com/sos/jan11/images/PT9_01.jpg&imgrefurl=http://www.soundonsound.com/sos/jan11/articles/pro-tools-9.htm&h=961&w=1200&sz=566&tbnid=-UDae4oAHDu0AM:&tbnh=130&tbnw=162&zoom=1&usg=__ovxT6vF0oRqGK-yrm-PT-vv7ktY=&docid=pdYOQ7lVQ1hQmM&sa=X&ei=2ZZ2Uq32M8LQtQaRnIHoBA&ved=0CDwQ9QEwBQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wheel Válaszolta November 3, 2013 Share Válaszolta November 3, 2013 Én a channel strip pluginre gondoltam:-) Ez nekem sincs. Gyanítom, hogy a TDM pro tools-okban van csak. Input monitoring lehet pl., de csak tippelek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A/D Válaszolta April 21, 2011 Share Válaszolta April 21, 2011 Történt ugyanis, hogy egy idióta (én) egész egyszerűen menet közben leválasztottam a külső hd-t.... Mobil computing forever. Ez volt az egyik ok, amiért felhagytam a mobil gépekkel történő zenéléssel. Ezt lehet még variálni pl. alvás közben húzod le a gépről, lemerül az akku, nincs töltőd de muszáj leválasztanod a lemezt ésatöbbi. És ezt bizony lemezhibák szokták követni, amiket csak később vesz észre az ember. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Főr Gábor Válaszolta November 3, 2013 Share Válaszolta November 3, 2013 Én is ilyesmire gondoltam mert sehol sem találtam, hogy honnan tudnám előcsalni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaborvari Válaszolta April 21, 2011 Share Válaszolta April 21, 2011 Nekem a kedvencem az volt, amikor egy hibás USB kábel miatt szépen elkezdtek gyűlni a fájlrendszer hibák a mobil vinyómon. Ez még oké, de két förtelmes hibát is elkövettem: 1. Eleve a mobil HDD-re ment a recording 2. Nem backupoltam (jöhetnek a paradicsomok:)) Így sikerült több napi izzadtságos munkával összeküzdött énekfelvételt szőrén szálán elvesztenem. Nem, nem izzadtam le... Később szerencsére minden megkerült, mert a fájlok ott csücsültek a disken, csak semmi nem látta őket. Ettől függetlenül tanulságos volt a történet. Senki ne várja meg, hogy az élet így tanítsa meg backup-olni:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wheel Válaszolta November 3, 2013 Share Válaszolta November 3, 2013 Azt látom a manual-ban, hogy Trackinput monitoring és csak a Pro Tools HD rendszereknél van. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Főr Gábor Válaszolta November 3, 2013 Share Válaszolta November 3, 2013 köszi, ment a pont! (Y) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isten Nyila Válaszolta April 21, 2011 Share Válaszolta April 21, 2011 Nekem akkor volt hasonló élményben részem, mikor egyszer (és utoljára jelen életemben) egy USB DataLink kábelt használtam egy csomó adat átmásolására. Miután az eredeti nem volt többé elérhető (elvitték a laptopot és törölte a tulajdonosa), derült ki, hogy a fájlok felének egy-egy véletlenszerű hosszúságú szakaszait nulla bájtokkal "helyettesítette" a drága... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonTamás Válaszolta April 22, 2011 Szerző Share Válaszolta April 22, 2011 Azért az megnyugtat, hogy nem csak én kerülök ilyen szitukba... (mer' az mán' megszokott, hogy az autópályán menet közben idegesen keresem a slusszkulcsot....) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kérdés
DragonTamás
Mikor kaphat az ember munka közben olyan hibaüzenetet, hogy: "hiba az adatfolyamban, ellenőrizze a disk allokációt!"
A helyes válaszért virtuális dícséret jár! Lehet tippelni!
válasz erre a kérdésre
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.