szeretnék vásárolni a közel jövőben egy jobb minőségű PreAmp-ot, főleg ének felvételhez. Jelenleg van itthon egy Saffire Pro 26-os hangkártyám, aminek a 6 bemenetéhez 4 állítható preamp tartozik, tehát az újonnan vásárolt preampot, valamelyik nem állítható bemenetre (5-6) tenném. Ezt jól gondolom?
Egyébként általában éneket és egy gitárt veszek fel itthon, ezért talán szóba jöhet a több csatornás preamp is.
Jelöltjeim:
- Focusrite Isa One (erről nagyon sok jót hallottam, az állítólagos "pop-os" hangzás miatt lehet érdekes) - 150.000 HUF - Lindell Audio 6X-500 - 60k (ehhez venni kellene egy 500 tápot házzal (80k - 6 helyes), viszont elindulnék az 500-as irányba, és a Lindell EQ és Comp 90k-90k, vagyis össze tudnék rakni egy channel stripet egész elfogadható áron - csak a Preamp házzal 140.000 HUF, fullos channel strips 320.000 HUF - RME QuadMic (itt lenne 4 csatorna preampom, nem tudom milyen minőségben) - 177.000 HUF - ISA Two (itt ki tudnám használni mind a két sávor, akár mic+gitár, akár mic+mic-re, és lenne szép pop-os hangzás? ) - 258.000 HUF - Focusrite Octo Pre MkII Dynamic (itt lenne 8 új preampom, akár később dobot is tudnék felvenni, ráadásul mind a 8 comp-al van, viszont nem tudom milyen minőségben...) - 192.000 HUF
Kérdés
Csuzlee
Sziasztok,
szeretnék vásárolni a közel jövőben egy jobb minőségű PreAmp-ot, főleg ének felvételhez. Jelenleg van itthon egy Saffire Pro 26-os hangkártyám, aminek a 6 bemenetéhez 4 állítható preamp tartozik, tehát az újonnan vásárolt preampot, valamelyik nem állítható bemenetre (5-6) tenném. Ezt jól gondolom?
Egyébként általában éneket és egy gitárt veszek fel itthon, ezért talán szóba jöhet a több csatornás preamp is.
Jelöltjeim:
- Focusrite Isa One (erről nagyon sok jót hallottam, az állítólagos "pop-os" hangzás miatt lehet érdekes) - 150.000 HUF
) - 258.000 HUF
- Lindell Audio 6X-500 - 60k (ehhez venni kellene egy 500 tápot házzal (80k - 6 helyes), viszont elindulnék az 500-as irányba, és a Lindell EQ és Comp 90k-90k, vagyis össze tudnék rakni egy channel stripet egész elfogadható áron - csak a Preamp házzal 140.000 HUF, fullos channel strips 320.000 HUF
- RME QuadMic (itt lenne 4 csatorna preampom, nem tudom milyen minőségben) - 177.000 HUF
- ISA Two (itt ki tudnám használni mind a két sávor, akár mic+gitár, akár mic+mic-re, és lenne szép pop-os hangzás?
- Focusrite Octo Pre MkII Dynamic (itt lenne 8 új preampom, akár később dobot is tudnék felvenni, ráadásul mind a 8 comp-al van, viszont nem tudom milyen minőségben...) - 192.000 HUF
Vélemény?
Köszönöm,
Csuzlee
válasz erre a kérdésre
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.