Nézegetem ennek az új DS-nek a videóit, nem tűnik rossznak számomra. Korg Krossal összehasonlítva ami hasonló árban, nekem jobban is tetszik.
Kérdés, hogy a már korábbi FA szériához hasonlítva, ami kb. 2x annyi árban, a tudás (plussz szolgáltatás) és hangszínek vonatkozásában mennyivel érheti meg jobban esetleg?
Ill. a Juno széria combosabb szinti hangjai talán mégis a DS javára billentené a mérleget? Ki hogy látja, tapasztalta már esetleg?
Pardon! A Juno G, Gi mintájára esetleg váható egy "turbósabb", ezzel analóg módon, egy Juno "GS" modell is esetleg majd?
Egy technikai kérdés a végére: az FA vagy DS szintikben van aux busz effekt csatornákra? Azaz 1 effekt rootolható akár több midi csatornára is, mint mondjuk a Korgoknál?
Kérdés
DeMarco
Nézegetem ennek az új DS-nek a videóit, nem tűnik rossznak számomra. Korg Krossal összehasonlítva ami hasonló árban, nekem jobban is tetszik.
Kérdés, hogy a már korábbi FA szériához hasonlítva, ami kb. 2x annyi árban, a tudás (plussz szolgáltatás) és hangszínek vonatkozásában mennyivel érheti meg jobban esetleg?
Ill. a Juno széria combosabb szinti hangjai talán mégis a DS javára billentené a mérleget? Ki hogy látja, tapasztalta már esetleg?
Pardon! A Juno G, Gi mintájára esetleg váható egy "turbósabb", ezzel analóg módon, egy Juno "GS" modell is esetleg majd?
Egy technikai kérdés a végére: az FA vagy DS szintikben van aux busz effekt csatornákra? Azaz 1 effekt rootolható akár több midi csatornára is, mint mondjuk a Korgoknál?
Szerkesztette DeMarcoLink to comment
Top Posters For This Question
35
27
10
9
Popular Days
Jan 30
20
Jan 27
15
Jan 28
15
Jan 29
9
Top Posters For This Question
Koródi Csaba 35 posts
djuice 27 posts
LiPI 10 posts
Szodike 9 posts
Popular Days
Jan 30 2019
20 posts
Jan 27 2019
15 posts
Jan 28 2019
15 posts
Jan 29 2019
9 posts
Popular Posts
Koródi Csaba
Csak összehoztam valamit hamar. A cél az volt, hogy két teljesen eltérő irányból megközelített hangzást mutassak meg és mindkettő az SN-S szintimotorból jöjjön. Az első teljesen klasszik VA ele
LiPI
No igen a trükk combi módban működött és igen KORG TR-ben. Ennek a számnak az elején hallható egy ilyen ARP kombináció: Retrogene by LiPI Nyilván meg lehet csinálni FA-ban is 2 lépésben, MIDI-izgetv
korgovics
Nekem van itthon a sok egyéb hangszer mellett egy Juno DS61, előtte DS88-am is volt. Nagyon univerzális hangszer amit sokan kissé alulértékelnek, pedig szerintem csak a gyári presetek vannak rosszul b
Posted Images
válasz erre a kérdésre
Recommended Posts