Jump to content
Ménemszól.hu

Fekete Péntek a Hit Space-ben


madhead

Recommended Posts

blackfridayHS.jpg.63c5aa4f52cb430f2c7f2f

Természetesen a gyártók is számtalan akcióval rokkultak elő a Black Friday kapcsán:

Arturia
A gyártó számos terméke kedvezőbb áron vásárolható meg január 31-ig. Az akció keretében a Minibrute, a MicroBrute, a SparkLE valamint a V-Collection 4 árát csökkentették. Ezen felül minden Keylab MIDI billentyűzet regisztrációja után az alábbi négy szoftver hangszert kapjuk ajándékba: Mini V, Jupiter V, Continental V és Wurlitzer V.

Ableton
Az legnépszerűbb zeneszerkesztő szoftver letölthetö verziói november 30-ig 25% kedvezménnyel vásárolhatóak meg. Az akcióba az oktatási verziók nem tartoznak bele.
 
Elektron
A nemsokára debütáló Total Recall funkció az OverBridge 1.10-zel fog érkezni, pontosabb szinkront és jópár apró újítást kap a szoftver. Ennek kapcsán december 13-ig minden analóg Elektron hangszerük (Analog KeysAnalog Four és Analog Rytm10% kedvezménnyel kapható!
 
Propellerhead
December 31-ig minden Reason 8 regisztráció után 500€ értékben járnak hozzá ajándék plug-inek. Az akció ideje alatt az alábbiakat kaphatjuk meg ingyen: Parsec, PX7, Radical Keys, Radical Piano, Pulsar és Rotor.
 
Native Instruments
A tavalyi Maschine akciót idén is ismétli a cég, bármilyen Maschine regisztráció után 340€ értékben kapunk 7db. Maschine Expansion-t!  Az akció egészen január 11-ig fog tartani.
Az Komplete Audio 6 USB-s hangkártya szintén 2016. január 11-ig kedvezményes áron vásárolható meg.
 
Universal Audio 
Az idei egyik legkomolyabb akció a Universal Audio háza tájáról érkezett! Minden rack-es Apollo hangkártya vásárlása esetén ajándékba kapunk egy Satellite Quad Core DSP kártyát is. Az akcióban a Apollo Twin-en kívül az összes kártya részt vesz. Az akció egészen december 31-ig tart.
 
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...