Jump to content
Ménemszól.hu
  • 0

Roland UA-S10 SUPER UA


kidface89

Kérdés

Mi a véleményetek erről a hangkártyáról?

 

Roland UA-S10 SUPER UA

 

Termékjellemzők

  • Audiofil hangminőség, 1 bites DSD és 32 bites PCM lejátszás
  • Négy bemenet és négy kimenet XLR és 1/4-inch csatlakozók
  • Fémház, kiváló minőségű potméter, felvételi szint kijelző
  • 3,5 mm-es és 6,3 mm-es jack fejhallgató aljzatok
  • Flexibilis kialakítása alkalmassá teszi a mobil használatra, anélkül, hogy a stúdió mikrofonokat és monitorokat le kelljen választani a bemenetekről
  • A nagy multi-funkciós gomb és a süllyesztett, világító gombok gyors hozzáférést biztosítanak a bemeneti és kimeneti szintek beállításához
  • Tiszta hangzás, zajmentes működés és lenyűgöző dinamikatartomány
  • Alacsony késleltetésű ASIO és Core Audio driver-ek

A Mac és PC számítógépekhez tervezett új-generációs Super UA audio interfészt audiofil hangzás, prémium gyártási minőség és alacsony késleltetés jellemzi. Az 1 bites DSD és 32 bites PCM fájlok lejátszását natív támogatja. Az alacsony késleltetésű driver-ek biztosítják a zavartalan és hatékony teljesítményt kedvenc DAW alkalmazásához. A kiváló hangzáshűség mellett a moduláris dizájn, a gondosan megtervezett szabályzók, és a fémház tetszetős megjelenést biztosít a készüléknek.

S1LKi hangzás

Ha stúdióban keveréshez, szerkesztéshez vagy telt házas koncerteken szüksége van egy audió interfészre, amely lenyűgöző tisztasággal és maximális hangzáshűséggel szólaltatja meg a dalokat, az új fejlesztésű, nagy felbontású audió lejátszásra képes S1Lki DSP motor és DA konverter biztosítja ezt az Ön számára.
A Super UA audio interfész High-end DA konvertere támogatja a 2,8 MHz / 1 bites DSD és a 192 kHz / 32-bites lebegőpontos PCM audió lejátszást - így halhatóvá válik egy 32 bites DAW alkalmazás audió motorjának részletgazdagsága, az árnyalatnyi szerkesztések és a legapróbb változtatások a keverésben. A színpadon a szoftver szintetizátorok és zenei alapok a lehető legjobb hangzással szólalnak meg, így a közönség egy rendkívül pozitív, maradandó élménnyel térhet haza koncertjéről.

Flexibilis dizájn

A mai zenészek és producerek sokat utaznak - komponálnak egy hotelszobában, dalt szerkesztenek egy repülőn, vagy mixeket készítenek otthon. A Super UA tervezése során ezeket a szempontokat vették figyelembe a mérnökök, mivel a készülék rugalmas kialakításának köszönhetően úgy használható, mint egy állandó kelléke a stúdiónak, ugyanakkor ha szükséges, könnyen mozdítható és használható külső helyszíneken is.
A Super UA interfész két részből áll: egy asztali főegységből, mely két csatornás Jack ki-/bemenetekkel és fejhallgató-aljzatokkal rendelkezik, valamint egy különálló ki-/bemeneti modullal, mely egy összekötő kábellel csatlakozik a főegységhez. A ki-/ bemeneti modul XLR aljzatokkal rendelkezik a mikrofonok és a stúdió monitorok csatlakoztatásához.
A főegységen található nagyméretű, LED-ekkel körülvett, multifunkciós gomb, valamint a süllyesztett, világító gombok közvetlen szabályzási lehetőséget biztosítanak mind a négy bemenethez, a két monitor hangfalhoz, és a két fejhallgatóhoz.

Ha a hangstúdiótól távol szeretne dolgozni, a főegység könnyen leválasztható a ki-/ bemeneti modulról és önállóan, két ki / bemeneti és két fejhallgató csatlakozóval rendelkező interfészként használható. Ez lehetővé teszi, hogy a mikrofont és monitorokat a stúdióban hagyja anélkül, hogy le kelljen választani a bemenetekről, miközben a Super UA audió interfész kivételes hangzását magával viheti bárhová, ahol csak szüksége lehet rá...

Prémium minőségű összeszerelés

A kiváló gyártási minőség volt az elsődleges szempont a Super UA tervezése során. A készülék háza fémből készült, mely megtapad bármilyen felületen és nem csúszkál. Megbízható és tartós forgópotméterrel, valamint süllyesztett felvételi szint kijelzővel és világító LED-es gombokkal rendelkezik.

Kiváló hangzáshűség

A Super UA interfész audiofil hangminősége mellett egy professzionális stúdió igényeinek megfelelő tulajdonságokkal is rendelkezik. Felvételhez, keveréshez vagy élő előadásokhoz szükség van egy megbízható, alacsony válaszidejű eszközre, mely biztosítja kedvenc DAW alkalmazásaink és szoftver szintetizátoraink nyugodt használatát. A Roland szakértelme és a hardver valamint az audio driver fejlesztésben szerzett több éves tapasztalata alapján biztosíthatjuk, hogy a lehető legjobb hangminőséget kapja.

 

 

Link to comment
Share on other sites

válasz erre a kérdésre

Recommended Posts

Eddig még senki nem tudott válaszolni a kérdésre. Esetleg te tudod a választ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...