Jump to content
  • 0

Emagic AMT 8

Spacekid

Kérdés

Létrehozva

Sziasztok.

Az említett MIDI interface-hez keresek drivert. Ha tud valaki ebben segíteni, kérném szépen jelezze. Sajnos az apple oldalán található (Unitor Family 2.5) nem megfelelő a gépemhez.

A gép egy G5 dual 2.3, 10.3.9 OSX. Igen, tudom...frissítsek de én nem szeretnék :rolleyes: 

Köszi előre is.

válasz erre a kérdésre

Recommended Posts

Válaszolta
9 órája írta Spacekid:

Sziasztok.

Az említett MIDI interface-hez keresek drivert. Ha tud valaki ebben segíteni, kérném szépen jelezze. Sajnos az apple oldalán található (Unitor Family 2.5) nem megfelelő a gépemhez.

A gép egy G5 dual 2.3, 10.3.9 OSX. Igen, tudom...frissítsek de én nem szeretnék :rolleyes: 

Köszi előre is.

Hi!

Úgy rémlik mintha a régebbi logic telepítő lemezeken(amjikor még voltak ilyenek :) )  rajta voltak az aktuális verziók, ezek között lehet ppc. Ebben az irányba lehetne elindulni keresgélni.

Válaszolta
43 perccel ezelőtt írta Vlaca:

Hi!

Úgy rémlik mintha a régebbi logic telepítő lemezeken(amjikor még voltak ilyenek :) )  rajta voltak az aktuális verziók, ezek között lehet ppc. Ebben az irányba lehetne elindulni keresgélni.

Hi.

Köszi a választ. Igen, már próbáltam de sajna a Logic pro 7-es installon se a content lemezen sincs ilyesmi :)

Válaszolta
1 órával ezelőtt írta Spacekid:

Hi.

Köszi a választ. Igen, már próbáltam de sajna a Logic pro 7-es installon se a content lemezen sincs ilyesmi :)

Ahha. 1.5-ös halott linkeket találtam csak én is neten.  Akkor abban lehet bízni hátha valakinek megvan otthon az archívumban.

Válaszolta
15 perccel ezelőtt írta nightray:

Emagic AMT 8 működik újabb Mac-l El Capitan alatt is? :)
Érdemes használtan ilyet venni? :)

Bizony bizony :)   

Software updateből tölthető az official driver. 

Válaszolta

Nekem AMT 4-esem volt sok éven, és vagy 3 egymást követő OSX-en át, de ha jól emlékszem én sosem tettem fel drivert, működött anélkül is.

Válaszolta
12 perccel ezelőtt írta Jonas73:

Nekem AMT 4-esem volt sok éven, és vagy 3 egymást követő OSX-en át, de ha jól emlékszem én sosem tettem fel drivert, működött anélkül is.

Lehet hogy ha be van kapcsolva az automatikus software update akkor letölti magától.

Ez a 2.5-ös pack az MT4/AMT8/Unitor8-hoz is jó. 

Válaszolta
15 órája írta Spacekid:

Nagyon köszönöm! Közben addig túrtam a netet míg végül találtam egyet. Most viszont teljesen más a dilemma :)

Oks, szívesen.

Ja kérem, dilemma az mindíg van :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...