Jump to content
Ménemszól.hu

Flame 4VOX komplett hullámtábla modul


A/D

Recommended Posts

Fénysebességre kapcsoltam a hullámtábla modulokkal való kísérletezésbe, minekután szoltak a kollegáim hogy megvették az uccsó Flame 4Vox modult a készletünkből. Modularban rengeteg ilyen van, és mindegyiknek van különlegessége, de ez tényleg ejha. Részint mert nem kell hozzá segédmodul, van MIDI bemenete, és polifón: ennyiben felülírja a modulár szokásokat. Mesésen szól, és nagyon jól lehet vele layerelni: hullámtáblánál az a nyerő szerintem, ha két vagy több oszcillátornál egyik kézben az egyik wavetable scan a másikban a másik potija, így precízen és gyorsan össze lehet illeszteni melyik illik melyikkel. Ebben a demóban még egy szűrőt használtak, a többi csak vezérlés:

Like?

Erről van amúgy szó:

http://hitspace.hu/flame-4vox.html

Szintén egy kicsit kitekint a modular világból, hogy érkezett egy fantasztikus sample playback modul is: 

A "1010 Music BITBOX" kapható és próbálható nálunk: ez a 24bit 48 kHz sztereó Sampler/Looper egyedülálló az eurorack modular világban! Úgy kell elképzelni mint egy hardveres Ableton Live-ot: clipeket lehet vele felvenni, visszajátszani akár MIDI, analóg vagy belső órajellel szinkronban. Érintőképernyő, 16 loop egyidejűleg, akár 4 órányi sztereó minta. Tulajdonképp önállóan is képes zene létrehozására, nem igényel ehhez további modulokat. A clipjei pedig közvetlenül Ableton Live-be exportálhatók!  http://hitspace.hu/1010-music-bitbox.html

Erről sajnos nincs jó demó (még, új cuccról van szó és új gyártóról), de egy kis fanzáziával el lehet képzelni mire lehet jó egy cv-vel nyektethető sample player iyeln szinten:

 

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...