Harvey Pollard Létrehozva December 29, 2016 Létrehozva December 29, 2016 Üdv Egy szög egyszerű kérdésem lenne! Mennyire kompatibilis az Os X El Capitan rendszerrel az Ableton legújabb verziója (asszem 9.7.1)? Azt hallottam/olvastam, hogy pl. "link" funkció csak a Sierra-elérhető. Ez önmagában nem is lenne nagy gond, de attól tartok, hogy több funkciójára is igaz ez... Használ valaki El Captain alatt Ableton 9.7-et? Mik a tapasztalatok?
JánosHorváth Válaszolta December 29, 2016 Válaszolta December 29, 2016 Nekem van Live 9.7-em El Capitan alatt, de még csak ismerkedem a szoftverrel. Loopolgatok, nézegetem a hangszereket, az alap funkciókat piszkálom, hangszerelgetek, de szerintem max. a 10% mélységben matatok. Eddig nem volt vele bajom. Azt sem tudom, mi az a "link" funkció Ha fontos és mélyebben értesz hozzá, ellátogathatsz hozzám csekkolni.
Harvey Pollard Válaszolta December 29, 2016 Szerző Válaszolta December 29, 2016 22 perccel ezelőtt írta JánosHorváth: Nekem van Live 9.7-em El Capitan alatt, de még csak ismerkedem a szoftverrel. Loopolgatok, nézegetem a hangszereket, az alap funkciókat piszkálom, hangszerelgetek, de szerintem max. a 10% mélységben matatok. Eddig nem volt vele bajom. Azt sem tudom, mi az a "link" funkció Ha fontos és mélyebben értesz hozzá, ellátogathatsz hozzám csekkolni. Előre is köszönöm a felajánlt lehetőséget... Hova is kellene utaznom ez ügyben? A "link" funkcióval szinkronizálni lehet az abletont a két legnagyobb DJ szoftver bármelykével... Az már eleve jó hír, hogy felment rá... a preferenciák -> MIDI menüpontban lehet bekapcsolni a link-et... , ha ott van az újabb jó hír lenne...
JánosHorváth Válaszolta December 29, 2016 Válaszolta December 29, 2016 Budapest, I. kerület. Van Link/Midi ablak a prefs-ben.
Kérdés
Harvey Pollard
Üdv
Egy szög egyszerű kérdésem lenne!
Mennyire kompatibilis az Os X El Capitan rendszerrel az Ableton legújabb verziója (asszem 9.7.1)?
Azt hallottam/olvastam, hogy pl. "link" funkció csak a Sierra-elérhető.
Ez önmagában nem is lenne nagy gond, de attól tartok, hogy több funkciójára is igaz ez...
Használ valaki El Captain alatt Ableton 9.7-et?
Mik a tapasztalatok?
válasz erre a kérdésre
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.