rootkiller Létrehozva January 19, 2017 Share Létrehozva January 19, 2017 Megjelent a két bemenetes hangkártyák királyának az Apollo Twin-nek új generációja. Az újdonságok között van az új generációs A/D és D/A konverter, a talkback mikrofon, illetve a gombok monitor állásban is funkciót kaptak, illetve elérhető Quad Core verzióban is az eddigi Solo és Duo változat mellett: admin: hivatalos magyar infó árakkal és a többi új funkció leírásával itt: http://hitspace.hu/search?q=apollo+twin+mkii http://www.uaudio.com/audio-interfaces/apollo-twin-mkii.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
sultan smith Válaszolta January 19, 2017 Share Válaszolta January 19, 2017 menő. barcsak lenne pc-re normális thunderbolt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabo Válaszolta January 19, 2017 Share Válaszolta January 19, 2017 22 perccel ezelőtt írta sultan smith: menő. barcsak lenne pc-re normális thunderbolt. Mit értesz rendes alatt? A thunderbolt 3-as rendesnek számít? ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hobkins Válaszolta January 19, 2017 Share Válaszolta January 19, 2017 1 órával ezelőtt írta sultan smith: menő. barcsak lenne pc-re normális thunderbolt. Van...csak elég drága pízé. Link to comment Share on other sites More sharing options...
V László Válaszolta January 19, 2017 Share Válaszolta January 19, 2017 1 órával ezelőtt írta gabo: Mit értesz rendes alatt? A thunderbolt 3-as rendesnek számít? ? A TB3 lefelé nem kompatibilis, így az egy létező, de problémásabb, aktív átalakítás. A hajam égnek áll az ilyen "vegyél átalakítót" érveléstől! A TB1-2 pont annyira halott technológia, mint az FW, persze ez "pro" audio ipart nem érdekli... Link to comment Share on other sites More sharing options...
A/D Válaszolta January 20, 2017 Share Válaszolta January 20, 2017 Hálás vagyok ha a hazai forrásokat is megnézitek 1) a bejelentés előtti napon kint volt a webshopunkban az összes új Apollo beárazva, és kaphatósággal (már készletről lehet megvásárolni) 2) leírtuk mik az újdonságok, nem csak annyi mint a nyitóposztban. Köszi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabo Válaszolta January 20, 2017 Share Válaszolta January 20, 2017 15 órája írta Kilobeat: A TB3 lefelé nem kompatibilis, így az egy létező, de problémásabb, aktív átalakítás. A hajam égnek áll az ilyen "vegyél átalakítót" érveléstől! A TB1-2 pont annyira halott technológia, mint az FW, persze ez "pro" audio ipart nem érdekli... Teljesen igazad van. Nagyon sokba kerül ez dolog nekünk mostanában, mert az interface TB2, a PC pedig TB3.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
A/D Válaszolta January 20, 2017 Share Válaszolta January 20, 2017 a TB2-es interfész gond nélkül kell menjen TB3-mal. de terveink között szerepel hogy a boltba beállítunk valami thunderbolt PC csodát. Meg ez a Microsoft Surface Studio is esedékes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabo Válaszolta January 20, 2017 Share Válaszolta January 20, 2017 Átalakító nélkül? ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
A/D Válaszolta January 20, 2017 Share Válaszolta January 20, 2017 ó, az legyen a legnagyobb baj Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabo Válaszolta January 20, 2017 Share Válaszolta January 20, 2017 Épp most írta A/D: ó, az legyen a legnagyobb baj Végülis csak 30-40 ezer Ft plusz! ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sultan smith Válaszolta January 20, 2017 Share Válaszolta January 20, 2017 van amúgy tapasztalat az usb-s apollokkal? nem tudom elhinni, hogy jól működik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A/D Válaszolta January 20, 2017 Share Válaszolta January 20, 2017 Hozzám szólt a kérdés? Ha igen, nekem nincs vele személyes tapasztalatom. Viszont piszoksokat adtunk el belőlük 2016-ban (már augusztusban túl voltunk a második 20-as rendelésünkön) és egyet nem hoztak vissza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A/D Válaszolta January 20, 2017 Share Válaszolta January 20, 2017 59 perccel ezelőtt írta gabo: Végülis csak 30-40 ezer Ft plusz! ? annyi talán nem, de az usb-c port átállást kivételesen jó és támogatandó kezdeményezésnek gondolom, hiszen épp arról szól, hogy ne legyen százféle csatlakozó. ez lesz innentől kezdve a töltő, az usb, a thunderbolt 3, thunderbolt 4, thunderbol nyóc, minden. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabo Válaszolta January 20, 2017 Share Válaszolta January 20, 2017 1 órája írta A/D: annyi talán nem, de az usb-c port átállást kivételesen jó és támogatandó kezdeményezésnek gondolom, hiszen épp arról szól, hogy ne legyen százféle csatlakozó. ez lesz innentől kezdve a töltő, az usb, a thunderbolt 3, thunderbolt 4, thunderbol nyóc, minden. Sajnos windows-ra 34-40 között van. Az Apple alacsonyabb áron van egyelőre, mióta megvágta az árakat a nagy felháborodás okán. https://www.startech.com/m/Cables/thunderbolt-3-cables/thunderbolt-3-usb-c-thunderbolt-adapter~TBT3TBTADAP Én is támogatom az egységesítést, csak az átmenet fájdalmas a drága adapterek miatt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sultan smith Válaszolta January 20, 2017 Share Válaszolta January 20, 2017 1 órája írta A/D: Hozzám szólt a kérdés? Ha igen, nekem nincs vele személyes tapasztalatom. Viszont piszoksokat adtunk el belőlük 2016-ban (már augusztusban túl voltunk a második 20-as rendelésünkön) és egyet nem hoztak vissza. Annak szólt, aki tud róla valamit, de köszönöm a választ! Ez is beszédes. Ezek szerint nincs vele komolyabb gond. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Csuzlee Válaszolta January 21, 2017 Share Válaszolta January 21, 2017 Sziasztok! Nekem olyan kérdésem lenne, hogy a most tervezem a gépem upgradelését, és tervben van, hogy a közel jövőben veszek egy nagyobb apollot. Mivel windowst használok, az a kérdésem, hogy érdemes thunderboltos alaplapot venni? Akkor azon tudom használni a thunderboltos apollokat windows környezetben, esetleg tudtok arról, hogy a cég tervezi a nagyobb apollok USB-s változatát, vagy lesz-e a jövőben firewires? Köszi a választ, Csuzlee Link to comment Share on other sites More sharing options...
A/D Válaszolta January 21, 2017 Share Válaszolta January 21, 2017 3 órája írta Csuzlee: érdemes thunderboltos alaplapot venni? ez nem is kérdés. 3 órája írta Csuzlee: a cég tervezi a nagyobb apollok USB-s változatát, szerintem nem. ki fogják vezetni az USB-t, minthogy a teljes élményt a Thunderbolt adja (pl. TB-n tudsz láncolni több interfészt, kisebb a CPU load stb). Azért hozták ki az USB-t mert nem látták biztosan hogy a PC-n meglenik épkézláb Thunderbolt támogatás. Firewire ki van csukva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fecka Válaszolta January 21, 2017 Share Válaszolta January 21, 2017 Nem lett volna rossz ha USB-C vel érkezik végülis a PC-s alaplapokon is ezt a csatlakozót látni (TB3 kompatibilis) a PC-s laptopokon is és az új macbook pro is az van. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nyse Válaszolta January 26, 2017 Share Válaszolta January 26, 2017 Hát én agyf@szt kaptam, mert pont december legvégén nagy nehézség árán sikerült megvennem egy utolsó usb 3 apollo twin-t csak hogy még benne legyek a karácsonyi plugin akcióban. Erre két hétre rá leakciózták 80-ezerrel és kihozták az új verziót egy tizessel olcsóbban mint én vettem a régit. (jó tegyük hozzá kb700€-nyi + plugin volt benne. A laptoppal sajna nem ment, (pont olyan csipszetgyártó csinálta az usb3-részt amivel nem működött) viszont az új gépemmel mesésen produkál. Nagyon pontosan be lehet állítani a bemeneti gain-t és nincs késés. A focusrite cuccok után ez egy teljesen más kategória felvételben. Az analóg szinti hangokat is gyönyörűen veszi fel mindenféle + előerősítő nélkül. Mindenkinek csak ajánlani tudom, viszont érdemes előtte nagyon utánajárni milyen alaplapot veszel (nekem asus z170-k) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nyse Válaszolta January 26, 2017 Share Válaszolta January 26, 2017 Ja és én is azt hallottam, hogy már lehetséges thunderboltot futtatni pc-n amin megy az apollo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.